Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy mondjam el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el a barátnőmnek hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Csak BARÁT barátnő! 18-ak vagyunk, végzősök, és már nagyon szeretném ha lenne valaki akinek el tudnám ezt mondani...

2012. dec. 11. 22:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

kedves kérdező!

Ajánlom haverkodj csak melegekkel és messziről kerüld a heterókat.

Itt láthatod, hogy milyenek.

2012. dec. 12. 11:38
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Kerüld a kígyókat, ha nem akarod, hogy megmarjanak.

A "barátod" is csak egy rühes hetero. Úgy nem állhatsz hozzá, hogy talán nem fog bántani.

MEG FOG MARNI!!!

Ha el akarod mondani valakinek akkor szerezz meleg barátokat, a mostaniakkal pedig szakíts meg minden kapcsolatot.

2012. dec. 12. 11:53
 23/30 anonim ***** válasza:

Na ezek a legutóbbiak nagy baromságok, nem ítélhetitek el az emberek 90%-át, tényleg nem ismertek egy heterot sem akivel barátkozni lehetne? Nemtom, nekem vannak meleg barátaim is, de a nagy többség hetero, mivel nem ez alapján alakultak ki a kapcsolatok. Az egyik hozzászólót sem értettem h ha máshova megy tanulni akkor gondolja meg, én is eljöttem Bp-röl máshova egyetemre, sok barátom viszont ott van aki tudja, nem értem az miért baj.

Amúgy kérdezö vedd rá magad és mondd el a magad módján, v amikor kérdez a lányokról esetleg, ha tényleg szeret barátilag akkor nem azért szeretett mert azt hitte h hetero vagy. Elöször nehéz, de aztán nagyon sok pozitív tapasztalatod lesz és késöbb majd nevetsz ezen h nem merted. Hajrá :). 21/F

2012. dec. 12. 12:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Sok itt a heterofób! :D

Csak akkor mond el neki, ha tényleg megbízol benne. Ezt érezni kell, ha tudod, hogy melletted állna akkor nyugodtan beszélj neki erről. Elvileg szerintem nem lehet annyira teljes egy barátság, ha alapvető dolgokról nem esik szó.

Az első lépés a legnehezebb, majd a második előbújás már könnyebb lesz, a többi meg jön majd magától. De mindig, csak azokat avass be, akikben teljes mértékben megbízol.

Egyébként ilyen esetben előnyt jelenthet, ha már elfogadtad magad. Mert ez majd kivetülhet arra, hogy hogyan adod elő. Ne úgy beszélj neki erről, hogy milyen borzalmas dolog, mert nem az. Teljesen más előlépni ezzel, ha tudod, hogy ez nem abnormális dolog, hanem csak egy életforma.

Sok szerencsét!

Üdv. 23 meleg F.

2012. dec. 12. 18:51
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :)
2012. dec. 12. 19:43
 26/30 anonim ***** válasza:
28%

12:19

A legtöbb hetero igenis homofób! ha te ki akarod tenni magad a szemétkedéseiknek az a te bajod, de én nem kockáztatok. Megjártam már velük.

Nem élhetsz úgy, hogy cápák közt vagy és reménykedsz, hogy nem harapnak meg.

2012. dec. 12. 19:49
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"azonosulnak azzal és a normálistól szándékosan messzeálló személyiséget vesznek fel"

Mégis mire gondolsz?

Milyen a személyiségük? Ismered az összes homoszexuális embert? Attól lehet megkülönböztetni őket, hogy az utcára xarnak?

2012. dec. 12. 22:20
 28/30 A kérdező kommentje:
köszönöm, én nem kérek segítséget. Teljesen épp eszűnek tartom magam, nem kell sem gyógykezelés, sem kinevelő tábor, ahol majd jól "heterót faragnak belőlem". Két dolog amit szeretnék egy helyes,kedves pasi, és egy barátnő akivel ezt meg tudom beszélni.
2012. dec. 12. 22:20
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik teljesen mindegy, hogy milyen ember vagy, ha heterónak születtél már, csakis jó ember lehetsz. Azt látom ma többet ér egy mindennap mással kufircoló heteró pasi, mint egy olyan meleg férfi, akinek évek óta tartó monogám kapcsolata van és hasznos tagja a társadalomnak.

23 meleg F.

2012. dec. 12. 22:56
 30/30 anonim válasza:
Csak szimplán mondd el neki a dolgot. Ha nincs ezzel semmi baja azután se lesz miután elmondod. Attól meg ne félj, hogy elmondja valakinek. Könnyen meg tudja ezt a titkot tartani, mivel nem kérdezgetik mindennap tőle, hogy xy szerinted meleg? Ha meg el is mondaná valakinek az ő szava a te szavad ellen.
2012. dec. 13. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!