Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy mondjam el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el a barátnőmnek hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Csak BARÁT barátnő! 18-ak vagyunk, végzősök, és már nagyon szeretném ha lenne valaki akinek el tudnám ezt mondani...

2012. dec. 11. 22:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el moziba vagy igyatok meg egy teát vagy ilyesmi, valami programot csináljatok és amikor a legjobb lelkiállapotba került egyszerűen állj elő a farbával egy kis felvezető szöveg után. Ha tényleg jó barátok vagytok meg fog érteni
2012. dec. 11. 23:25
 12/30 anonim ***** válasza:
13%
Azt nem tudtam sose felfogni miért éreznek ekkora késztetést arra hogy tudassák másságukat! Egyébként Dr Lapua már talált megoldást ezen problémára.
2012. dec. 11. 23:28
 13/30 A kérdező kommentje:

nem érzek rá kényszert, éppen ezért a szüleimen kívül senki sem tudja. De szeretném azért ha a szűk baráti társaságom azért tudná a dolgot, mert ha mástól tudják meg, akkor azért az gázabb szerintem. Nem hiszem, hogy a modern emberek szemében ez akkora érvágás lenne, hogy teljesen kiborulnának a vallomásomtól. Úgyhogy a szűk családi/baráti rétegben szerintem azért illik elmondani. Én legalábbis sajnálnám ha vmelyik barátnőm mondjuk leszbi lenne, és nem merné nekem elmondani.

Jaguar: Igen vannak jelek, lehet h sejti is. pl. elég sokszor kerül elő a téma, de vannak már dolgok ami miatt meg nem gondolhat rá. úgyhogy nem tudom igazándiból h mit gondolhat.

2012. dec. 11. 23:33
 14/30 anonim ***** válasza:
22%
Pár alkalommal már leírtam,ez szerintem CSAK rád tartozik,az hogy a szüleid tudják az 1 dolog(gondolom a modern gondolkodású apád büszke is rád)nem kell ezt mindenkinek elújságolni. Egy pici téveszme az hogy Mo már modern és felvilágosult és legfőképpen toleráns ebben a témában.Ne hidd el amit a médiában látsz és hallasz. Pl: a love parade sem annyira "népszerű" mint mutatják.
2012. dec. 12. 00:02
 15/30 A kérdező kommentje:
nevelőapám van, de igen, ő is büszke rám, mert ezt leszámítva normális, 18 éves fiúhoz méltó a viselkedésem, jól tanulok, illedelmes vagyok, stb. Nem lenne oka nem büszkének lennie rám.
2012. dec. 12. 00:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Hmm. Szerintem az elején kerülgesd a témát, járd körbe, aztán utána tégy rá utalást, ha pedig nem találja ki, akkor jelentsd ki nyíltan. Ha igazán jó barátnőd, akkor nem fog ebből ügyet csinálni.

Legalábbis, amikor én először bevallottam a legjobb barátnőmnek, akkor mosolygott egy sort, megölelt, megköszönte, hogy elmondtam neki, utána pedig minden ugyanúgy ment tovább, mint azelőtt.

2012. dec. 12. 00:45
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

" mert ezt leszámítva normális, 18 éves fiúhoz méltó a viselkedésem"

Mond ezt te most komolyan is gondolod? Természetellenes,korcs viselkedés,a normális emberi normáktól messze távol és az apád büszke rád?

Jó gyerek ez a pisti, jól tanul,szépen rajzol,semmi baj vele,csak 1 kicsi ratyi.

2012. dec. 12. 04:54
 18/30 anonim ***** válasza:

ha netán továbbtanultok és mondjuk emiatt a jövőben nem tudtok olyan gyakran találkozni(pl. más városban lesztek), akkor azért meggondolnám, hogy elmondjam-e neki

személyes jó tanács:)

2012. dec. 12. 07:51
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell elmondani neki. Elég, ha beteszed a Túl a barátságon cimű filmet, s elkezdesz rejszolni alatta. Szerintem lefogja vagni a dolgot.
2012. dec. 12. 08:28
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

w3dzz

Bűzlik a szád.

Nem tehet arról, hogy meleg.

Undorító vagy.

2012. dec. 12. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!