Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam el a barátnőmnek hogy meleg vagyok?
nem érzek rá kényszert, éppen ezért a szüleimen kívül senki sem tudja. De szeretném azért ha a szűk baráti társaságom azért tudná a dolgot, mert ha mástól tudják meg, akkor azért az gázabb szerintem. Nem hiszem, hogy a modern emberek szemében ez akkora érvágás lenne, hogy teljesen kiborulnának a vallomásomtól. Úgyhogy a szűk családi/baráti rétegben szerintem azért illik elmondani. Én legalábbis sajnálnám ha vmelyik barátnőm mondjuk leszbi lenne, és nem merné nekem elmondani.
Jaguar: Igen vannak jelek, lehet h sejti is. pl. elég sokszor kerül elő a téma, de vannak már dolgok ami miatt meg nem gondolhat rá. úgyhogy nem tudom igazándiból h mit gondolhat.
Hmm. Szerintem az elején kerülgesd a témát, járd körbe, aztán utána tégy rá utalást, ha pedig nem találja ki, akkor jelentsd ki nyíltan. Ha igazán jó barátnőd, akkor nem fog ebből ügyet csinálni.
Legalábbis, amikor én először bevallottam a legjobb barátnőmnek, akkor mosolygott egy sort, megölelt, megköszönte, hogy elmondtam neki, utána pedig minden ugyanúgy ment tovább, mint azelőtt.
" mert ezt leszámítva normális, 18 éves fiúhoz méltó a viselkedésem"
Mond ezt te most komolyan is gondolod? Természetellenes,korcs viselkedés,a normális emberi normáktól messze távol és az apád büszke rád?
Jó gyerek ez a pisti, jól tanul,szépen rajzol,semmi baj vele,csak 1 kicsi ratyi.
ha netán továbbtanultok és mondjuk emiatt a jövőben nem tudtok olyan gyakran találkozni(pl. más városban lesztek), akkor azért meggondolnám, hogy elmondjam-e neki
személyes jó tanács:)
w3dzz
Bűzlik a szád.
Nem tehet arról, hogy meleg.
Undorító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!