Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti is szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti is szoktatok "kanosak" lenni? Hogy majd meg őrültök hogy valaki jól "megdöngessen"? Vagy ez a szex hiány csak nálunk férfiaknál van?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 11:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Olvastam már itt az oldalon párszor, hogy amikor a nők beindulnak, akkor olyan kívánósak tudnak lenni, hogy azt férfiként mi el sem tudjuk képzelni! :)

A csúcs az volt, amikor az egyik nő leírta, hogy felhívta telefonon a férjét, hogy nem-e tudna hazamenni? A fickó hazament, azt hitte, valami baj van, erre kiderült, hogy a nőnek tomboltak a hormonjai és azonnal nekiesett, amikor hazaért! :))

2012. dec. 11. 10:27
 32/37 anonim ***** válasza:
Biztos vannak ilyen nők, de nekem határozottan perverz, szexmániás nőként sose voltak "önmegtartóztatási" problémáim. Pedig ha beindulok, én is szó szerint szinte szétszedem! :)
2012. dec. 11. 12:16
 33/37 anonim ***** válasza:

És hogy bírja a strapát a kedves párod? :)

mert bevallom neked, hogy én az első barátnőmnél volt, hogy néha már a kimerülés határán voltam. Persze szuper érzés, hogy ennyire kívánja a lány, de azért jóból is megárt a sok! :P

2012. dec. 11. 12:27
 34/37 anonim ***** válasza:
Megedződött. :D Meg aztán, használja a nyelvecskéjét is. Egyébként jól bírja, már semmi panasz rá, bár eleinte(!) panaszkodott, hogy másnapra lezsibbadt neki, meg picit fájt. :P
2012. dec. 11. 12:47
 35/37 anonim ***** válasza:

:D

Mennyi az annyi, ha nem vagyok indiszkrét?

2012. dec. 11. 12:50
 36/37 anonim ***** válasza:

Micsoda mennyi? :D Nekem könnyen van orgazmusom, de csak ha megfelelően vonzódom a partnerhez, (jó teste van és jó a szituáció). Példa: nekem 20 perc alatt van 3, neki 20 perc alatt átlagban 1 vagy kettő. De én igényelném (vagy mondjuk úgy: élvezném) azt is, hogy egy órán át csináljuk és a végén fél percenként orgazmusom van. Még el sem fáradok tőle, pedig azt sem mondhatnám, hogy csak ő mozog! Elég gyakori a lovagló póz is. :D

De rugalmasan kezelem: ha fáradt és a 20 perces szex megy, nálam 2-3 orgazmussal, az is jó. :)

2012. dec. 12. 15:20
 37/37 anonim válasza:
Velem sajna csak az a baj h nem értek a csajok nyelvén . Ebben a hejzetben ők támadnak le engem de én csak az egyalkalmit szeretem ... 15F
2015. dec. 16. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!