Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is szoktatok "kanosak" lenni? Hogy majd meg őrültök hogy valaki jól "megdöngessen"? Vagy ez a szex hiány csak nálunk férfiaknál van?
ma 11:22
Azokra mondják olyankor, látszik rajta, hogy b*szatlan...
"lányoknál amúgy durvább"
Ez komoly? Azért kérdezem, mert több helyen is olvastam már, amit írtál, hogy a közhiedelemmel ellentétben a nők sokkal rosszabbul tűrik a szex hiányát, csak a női büszkeség miatt nem vallják be.Ezek szerint mégis igaz lenne?
"Azért kérdezem, mert több helyen is olvastam már, amit írtál, hogy a közhiedelemmel ellentétben a nők sokkal rosszabbul tűrik a szex hiányát, csak a női büszkeség miatt nem vallják be.Ezek szerint mégis igaz lenne?"
Rám biztos nem igaz, pedig nagyon tudom élvezni a szexet! :)
A barátnős dolog pedig nem csak azért esélytelen, mert nincs kukija, amire ki van ilyenkor ott "lenn" éhezve az ember (szó szerint, szinte úgy érzem eltudnám fogyasztani ahogy bedugja oda:DD), hanem mert én sperciál totál hetero vagyok, a világért nem engedném, hogy másik csaj kézzel vagy bármivel hozzám érjen. Azt meg, hogy még belém is dugdosson valamit, főleg nem! :D
Engem nőként iszonyúan tud frusztrálni a szexhiány! A maszti meg csak félmegoldás... a nők a szexben az intimitást keresik elsősorban, nem a kielégülést (de szerintem az értelmesebb pasik is így vannak ezzel).
Ettől függetlenül sem barátnővel, sem alkalmi partnerrel nem pótolnám a hiányokat, a fentiek miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!