Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg nagyon nagyon gáz?
Sziasztok!
Én egy heteró ember vagyok. Viszont nagyon érdekelnek a melegek, na nem izgatnak fel, hanem az, hogy miért mások.
Nem gáz, csak elindultál egy úton... :-)
Hacsak nem genetikus doki vagy.
Kíváncsi vagy másokra. Ez kb olyan, mintha egy magyar ember kíváncsi arra, hogy pl egy japán ember miben más.
Nem gáz, és ettől nem leszel meleg. A kíváncsiság emberi dolog;)
ma 19:53-as vagyok, hogyha utána akarsz nézni, nézd meg a melegvagyok.hu oldalt ha megnézed, rögtön látod, hogy vannak direkt heteróknak írt dolgok is.
Mondjuk én a "máik véglet" miatt szoktam nézegetni az oldalt:D
Mért és ha érdekli őt,és ha az akar lenni akkor az téged mit érdekel?Ő élete csak neked az nem tetszik hogy minket nem zavar ez a dolog.Nem védjük csak ha nincs miért,minek bántsuk?
Kérdezőnek:Ne zavarjon hogy ezek kezdtek el érdekelni,tud meg az okukat.Ha meg beleesnél akkor vállald fel akik ténleg szeretnek és ténleg a barátaid akkor azok ugyis fognak téged továbbra is szeretni.
Biztos vannak itt meleg fóbiában szenvedők!!!
Nem értem miért zavar titeket,ha valaki meleg,vagy leszbi????!!!
Nem bántanak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!