Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg nagyon nagyon gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg nagyon nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy heteró ember vagyok. Viszont nagyon érdekelnek a melegek, na nem izgatnak fel, hanem az, hogy miért mások.

2009. aug. 20. 19:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, kíváncsi vagy rá. Olvass utána ha érdekel.
2009. aug. 20. 19:51
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem gáz, csak elindultál egy úton... :-)

Hacsak nem genetikus doki vagy.

2009. aug. 20. 19:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagy másokra. Ez kb olyan, mintha egy magyar ember kíváncsi arra, hogy pl egy japán ember miben más.

Nem gáz, és ettől nem leszel meleg. A kíváncsiság emberi dolog;)

2009. aug. 20. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

ma 19:53-as vagyok, hogyha utána akarsz nézni, nézd meg a melegvagyok.hu oldalt ha megnézed, rögtön látod, hogy vannak direkt heteróknak írt dolgok is.

Mondjuk én a "máik véglet" miatt szoktam nézegetni az oldalt:D

2009. aug. 20. 19:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne gáz. ha nem vonzanak akkor nem gáz, szimpla kíváncsiság hogy ennek mi az oka.
2009. aug. 20. 20:02
 6/15 A kérdező kommentje:
1 ott kezdődik, hogy engem nem vozanak a pasik másrészt meg nem védem a melegeket, de nem vagyok diktátor sem h ki írtsam őket. Szerintem fontos, hogy senki ne itélje el a másikat főleg h csak kiváncsi vok mért van ilyen . meg ehez hasonlók. Azt hiszem, hogy te homofób vagy és vagy csak be akarsz szólni vagy meg akarsz védeni. De én nem vagyok szűk látókörű, hogy ez érdekel, de az nem. Szeretném megismerni a világot minden részével együtt
2009. aug. 20. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mért és ha érdekli őt,és ha az akar lenni akkor az téged mit érdekel?Ő élete csak neked az nem tetszik hogy minket nem zavar ez a dolog.Nem védjük csak ha nincs miért,minek bántsuk?

Kérdezőnek:Ne zavarjon hogy ezek kezdtek el érdekelni,tud meg az okukat.Ha meg beleesnél akkor vállald fel akik ténleg szeretnek és ténleg a barátaid akkor azok ugyis fognak téged továbbra is szeretni.

2009. aug. 20. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak itt meleg fóbiában szenvedők!!!

Nem értem miért zavar titeket,ha valaki meleg,vagy leszbi????!!!

Nem bántanak...

2009. aug. 20. 20:14
 9/15 A kérdező kommentje:
nos lehet, hogy természet ellenes és a gyilkosok tolvajok. És igazából 1000szer nagyobb bűnök is vannak. Nem értem, hogy az egyik ember mért van lenézve. Ez a magán élete attól, hogy meleg még lehet rendes. És amig nem téged vagy engem molesztál addig semmi baj nincs.
2009. aug. 20. 20:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
én sem értem kinek miért szúrják a szemét a homoszexuálisok. szellemi szegénységre vall ilyesmi alapján megítélni valakit.
2009. aug. 20. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!