Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen 15 cm? Még lehet jó is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen 15 cm? Még lehet jó is?

Figyelt kérdés

A barátnőm feljön a héten az albérletbe...

Egyetemista vagyok és az osztálytársammal közösen lakjuk...Ő beteg és a barátnőm meg feljönne egy két napra...

Talán megtörténne az első...Nekem is ez az első meg neki is.

Csak azért nem büszkélkedhettek egy túl nagy férfiassággal.

15 cm hosszú és 4 cm átmérőjű.

Akinek van tapasztalata megosztaná?

Köszönöm

2012. dec. 9. 21:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

komáááááááááááám

köszi mindenkinek! :)

most egy csöppet nyugodtabb vagyok,bár eddig se voltam nagyon ideges, csak érdekelt.

2012. dec. 9. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem. Elindultal a lejton innentol mar csak rosszabb lesz addig zsugorodik mig vegleg eltunik..
2012. dec. 9. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
10-ből 8 férfinak ekkora van. (10ből egynek ennél kisebb egynek nagyobb)
2012. dec. 9. 22:36
 14/15 roli vok csá csá válasza:
Akkor az jó 13 vok mikor még nem áll fel teljesen kb félig úgy 12-13 cm kb ha teljesen feláll még nadrágon át is úgy kilátszik hogy takarni probálom xddd
2012. dec. 9. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:
örülj neki XD Nekem pl túl vastag, exemnek meg eléggé fájt. Tönkre is ment a kapcsolatunk a szex minősége miatt :D
2012. dec. 9. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!