Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tenyleg olyan szep lany vagyol mint ahogy mondjak akkor miert. Nem kezdemenyeznek a pasik nalam?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondtak hogy szep arcom van,de eddig kb 4 pasi akart velem ugy megismerkedni.
Ebbol 3 fbn ...
En komolyan nem ertem.Taszitom a pasikat vagy mit csinalhatok rosszul???
Szerintetek??
17/l
2012. dec. 9. 20:24
11/20 anonim válasza:
Kedves utolsó, illetve a kérdező is mutathat képet. :-)
Privát üzenetben szívesen kifejtem a véleményem.
12/20 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz véleményt modani, nem tudjuk hogy nézel ki.
13/20 anonim válasza:
Csatlakozva az előző hozzászólókhoz, kép nélkül nem lehet megmondani. Ha gonolod privátban küldhetsz.
14/20 A kérdező kommentje:
Nem merek kepet kuldeni mert lehet hogy isnertek vagy valami
2012. dec. 9. 20:41
15/20 anonim válasza:
Ha ismerlek, akkor csak megnyugtatlak. :-D
Ha nem ismerlek, akkor meg teljesen mindegy.
16/20 anonim válasza:
De igazuk van az előttem szólóknak, kép nélkül nehéz véleményt mondani :) de én is azt mondom,ha akarsz privátba küldhetsz :)
17/20 A kérdező kommentje:
Jo hat akkor legyszi irj ram privatban
2012. dec. 9. 20:49
18/20 anonim válasza:
Lehet hogy csak azt hiszed magadról hogy olyan jó vagy de, lehet hogy valami miatt taszítod a srácokat nem tudhatni én is hasonló vagyok csak én fiú vagyok. Küldj képet ha gondolod mondok véleményt! :)
19/20 anonim válasza:
Ha anyádékon meg a barátnőiden kívül más is mondja hogy szép vagy, főleg pasasok, akkor tényleg jó lehetsz.Márpedig ha ez a helyzet, akkor egyértelmű,hogy túl jónak ,túl nagyfalatnak tartanak, ilyen nőket a kutya nem akar bevállalni a legönbizalombombább férfiakon kívül, mindenki retteg az elutasítástól, ha össze is jönne veled, akkor meg rettegne hogy nem tud hosszútávon megtartani, mert elhódítanak a jó külsőd miatt, vagy túl nagyon az igényei egy ilyen jó nőnek, ilyen mellett nem lehet ellazulni. hiába jobb vele a szex, mert dekoratívabb, ha minden más sokkal stressszesebb, zavaróbb, idegesítőbb egy csúcsjó nővel. Értsd meg, nem mindenki bírja a jó nőket, hiába tetszik mégis mindenkinek pont ő.
20/20 anonim válasza:
Azt ne felejtsük már el, hogy lányoknak már csak kedvességből is írják hogy szép, ha közben egyáltalán nem szép!
Tehát közel sem biztos hogy az vagy ha barátnők, szülők, rokonok mondják.
De ha még is, akkor figyelj oda hogy ki néz téged, ha bejön akkor szemezz vele stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!