Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a mostani pasim úgy szólít ahogy az exem, és én is őt úgy ahogy az exemet?
Mármint ilyen becenévre gondolok pl. cica stb.
Véletlen jött ki, igazából az én becenevem elég egyértelmű, valószínű minden pasi azt adná és nekem is tetszik.... az övé pedig nem egy hétköznapi becenév de... az exemnek csak úgy véletlen adtam azt a becenevet, a mostani barátomnál pedig oka van hogy pont az lett :D
Ez így gáz? Nem mintha nagy dolog lenne de azért kicsit hülyén jött ki...
Hát csak folyton ez jut eszembe mikor így szólítjuk egymást :D Amúgy ideális becenév, de azt mégsem mondhatom neki hogy stólítsuk egymást másképp, mert ez jut eszembe..
Csak érdekelt ez vele szemen esetleg szemétség-e.
Nem gáz, csak én nem szeretem ugyan azt a becenevet adni egy másik embernek.
Engem is szólít úgy a barátom, ahogy az exem bár szerencsére többnyire másként. Egyet kivéve. Az ex sosem szólított szerelmemnek, ez nagyon új volt nekem és nagyon szeretem ha így szólít. Én igyekszem nem úgy hívni őt, ahogy az exemet becéztem, mert nem lehet őket összehasonlítani és nem akarom úgy nevezni őt ahogy már egyszer neveztem mást.
Nem tudom ő hogy van ezzel.
Utolsó, én meg azt nem bírom, ahogy szidja valaki az exét. Hisz te jöttél össze vele, még lehet d*gtatok is.
Sajnos sokan teljesen lenézik az exet. Nálam ez pl egy szűrő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!