Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért fontosabb 3x jobban a külső, mint a belső a csajoknál? És ezt miért szorozza tovább kettővel, ha pénzed is van?
Számokban ezt valóban nem lehet kifejezni,meg matekkal,de az irónia kedvéért kérdezem így mert sajnos,VALÓBAN ÍGY VAN
Ugyanis,bármilyen helyszínen ismerkedek,mert meg merem tenni,buli,utca,pláza,buszmeg,akárhol!
A lényeg az,hogy hasonló arányban,kb 80%-a a csajoknak nem akar beszélgetni,HOZZÁTESZEM,SEMMI MACSÓ,SEMMI GYÖKÉR SZÖVEG,CSAK FINOM ISMERKEDŐS! 20% dumál,játsza kedves,jópofit,de nem mutatja meg,milyen is valójában,MIT IS GONDÓL RÓLAM........mert jön aköszönös,puszi stb....NETEN MEG AZ ŐSZINTE,KEDVES,VAGY BUNKÓ ELUTASÍTÓ VÁLASZ :) HOZZÁTESZEM SZÉP LÁNYOKRÓL VAN SZÓ! :)
A KÜLSŐM ÁTLAGOS,ANYAGI HELYZETEM ÁTLAGOS!
Azért,mivel van önbecsülésem,ha bunkó valaki,azt bunkón viszonzom :) ennyi :) 24 éves vagyok!
ASOT bácsi nem bántsd őket :)
Egyébként igazad van.
ASOT bácsi:
"Ha a külső tetszik, szimpatikus utána ismerjük csak meg szép lassan a belsőt, de ha az a belső egy rakás sz@r a külsőhöz képest akkor ott a vége."
Ha a külső a szar, akkor már egyből pápá, ez a baj.
Persze de ezt írtam, hogy ha nem tetszik a másik nem szimpatikus akkor nem áll le vele beszélgetni, mert max megszánná.
De ezzel szerintem sokan vannak így.
ÉN is úgy vagyok vele, hogy ha meglátok egy lányt, , Az ember fejében a pillanat töredék része alatt eldől, hogy szimpatikus e neki a másik avagy sem, hogy meg akarja e ismerni illetve szívesen megismerné e.
Ugyanúgy van a másik réteg, aki meg azért nem jó egyeseknek, mert az tuti csak meg akar dugni...ebben az esetben pölö esélyt sem adnak nagyon sokan arra, hogy megismerjék a másikat, hogy mivan ha mégsem olyan...
A látszat sokszor csal ezt tudjuk.
Nagyon ritka azaz eset hogy ha valaki nem tetszik de az illető esélyt ad neki hogy jól van egye fene gyere beszélgessünk ismerjük meg egymást, hogy az átfordul és nem lesz lényeges a külső, ez ritka!
Tisztelet kivételnek.
A legtöbben ebben a "egye fene" ismerkedésből "legyünk haverok" típussal távozik a másik fél.
Igen számít a külső, de ami nekem tetszik az nem biztos, hogy neked is vagy annak vagy annak is tetszik.
De van sok olyan helyzet is mikor, el kéne mennie az illetőnek egy normális fodrászhoz aki megmondja h milyen haj lenne a legjobb, elmenni egy kozmetikushoz, IGEN Férfiként is egyeseknek mert olyan az arca, illetve sokaknál elkél egy ruha + cipőcsere, és nem kell a legdrágább mert ugyanazt a ruhát sok helyen fél áron is meg lehet kapni.
Nameg sport/fogyókura sem árt sokaknak.
Igen BÁCSI :) ez a baj hogy sokan esélyt sem adnak. Rólam azt hiszik h csak dugni akarok h csak szexre kell, de pedig még meg sem szólaltam egy mukkot sem!
ÉS ahogy írtad esélyt sem adnak arra, hogy megismerjenek, hogy talán nem egy köcsög vagyok.
Mer' a férfiak nem a külsőre mennek. ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!