Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogyan tetszik egy fiú (külső belső)?
csak kíváncsiságból, mindenkinek más a véleménye de mégis milyen legyen külsőre, belsőre??????
17/l
Belső: fel tudjak oldódni mellette, legyen humorérzéke, hasonló gondolkodásunk legyen, ne legyen "anyámasszonykatonája"
Külső: szeretem, ha magasabb nálam, tehát min 1,75 m, sötét haj, ápolt, igényes megjelenés. A bajusz vagy szakáll nem tetszik, de borosta jöhet, ha jól áll neki :)
Külsőre:
Szeretem, ha magasabb és testesebb is nálam, akit jó erősen meg lehet ölelni :) Eleinte a sötétebb tónusú fiúk tetszettek (barnább bőr, barna szem, barna haj), de a színvilágon nem múlik semmi, úgyhogy az nem számít :) A haja ne legyen lányosan hosszú, mert azt nem szeretem. Nem árt, ha sportol valamit, hogy legyen rajta egy kis izom, de!!: ne izomagy legyen, nem baj, ha van pocija, vagy valami. Szeretem a széles vállúakat, egyszerűen nagyon bejön valamiért az(magam sem tudom, hogy miért :D), ha látni a gigáját, vagy éppen a kézfején, karján az erezetet. :D
Belsőre:
Húúúha, naphosszat tudnám sorolni.
Először is legyen őszinte és becsületes, tisztelje saját magát is, és másokat is, legyen kedves, megértő, határozott, vicces, optimista, kicsit romantikus, tudjon a legrosszabb napból is tökéleteset varázsolni, lehessen vele mókázni, nem árt, ha érti a női nyelvet :D, ne legyen becsmérlő, lenéző, undok, bosszúálló. Legyen alapból mindenkivel kedves, nyitott, barátkozós, lehessen vele nagyokat nevetni, ha valami butaságot csinálok ne hányja a szememre, hanem csak nevessen rajta egy nagyot, és akkor is legyen rá büszke, hogy a barátnője vagyok! :)
"Röviden" ennyi :D
hmm.. igazából nekem van egy konkrét példám de azért leírom :D
Külsőre legyen magas, ha lehet hosszú lábai legyenek, haj és szemszín nem különösebben érdekel, viszont nagyon oda vagyok a hosszabb hajért, persze nembaj ha valakinek rövid haja van, sok rövid hajú pasi tetszik ^^ és lehet h furán hangzik de azt sem szeretem ha pl egy pasinak van egy hatalmas szemölcs az arcán :c meg hát legyen ápolt.
Belsőre nem kell, hogy olyan hűdenagyon kedves és cuki legyen, de azért ne legyen bunkó, legyen vicces, megértő és azért ne legyen buta ^^
de a f*szom, hogy belsőre "álom pasi" vagyok, de ha oda kerül a sor, akit szeretnék 100, hogy nem kellenék neki a külsőm miatt :DDDDD
18/f
Kedves 6.!
miért, milyen a külsőd, hogy annyira nem kellesz a csajoknak?! :D
(3. voltam)
Hát én egy érdekes kategória vagyok. Imádom a sapkás, bőgatyás srácokat, tehát a hip-hop-os beütésűeket, valahogy mindegyik tetszik. A baj az, hogy nekik viszont nem tetszem én... Alapjába véve a sötétszemű fiúkat szeretem, mégis vonzanak a kékszeműek, de a zöldszeműektől elalélok:)
Belsőleg: legyen humoros, megbízható, kedves, de legyen férfi, amikor kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!