Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy viselitek el a barátnőtöket, amikor megvan neki?
Én rosszul vagyok olyankor (lemegy a vérnyomásom, fáj), de nem szoktam hisztériás rohamban kitörni.. Lassabban megyek, mint általában és általában lepihenek (ha van rá mód). Egyébként ugyanúgy tudok kedves és mosolygós lenni akkor is.
20
Természetesen szexelünk olyankor is. Ha jól viselkedik normális, és gyengéd vagyok, ha rosszalkodik, akkor nincs mese, a száját is munkára bírom!
És egyébként nagyon jó lány, nagyon sokat fejlődött, és már ilyenkor tudja hogy ha kedves akkor én is az vagyok.
Ha nagyon fáj neki, de nem nyávog, akkor az van amit ő szeretne, ennyi az egész.
De ha nyávog, nincs választása.
Tévhit, hogyha megvan, a nők hisztisek. Ha a páromnak szóvá teszek bármit, hogy valami nem tetszik, egyből az a válasz, hogy na mi van, megjött?
Lehet, hogy inkább meg kéne hallgatni a barátnőtöket, nem ilyen hülyeségekre fogni a dolgokat.
Nekem semmi bajom olyankor, sőt még a szexet is jobban kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!