Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hogy viselitek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogy viselitek el a barátnőtöket, amikor megvan neki?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 23:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Én rosszul vagyok olyankor (lemegy a vérnyomásom, fáj), de nem szoktam hisztériás rohamban kitörni.. Lassabban megyek, mint általában és általában lepihenek (ha van rá mód). Egyébként ugyanúgy tudok kedves és mosolygós lenni akkor is.

20

2013. febr. 17. 01:09
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
jaj, én lány vagyok! xD (utolsó)
2013. febr. 17. 01:10
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Van pont erre a célra kialakított betonbunkerem...na oda bújok el olyankor
2013. febr. 17. 02:39
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
nekem nincsen ilyen jellegű problémám :D (F)
2013. febr. 17. 02:47
 15/20 anonim ***** válasza:
15%

Természetesen szexelünk olyankor is. Ha jól viselkedik normális, és gyengéd vagyok, ha rosszalkodik, akkor nincs mese, a száját is munkára bírom!

És egyébként nagyon jó lány, nagyon sokat fejlődött, és már ilyenkor tudja hogy ha kedves akkor én is az vagyok.

Ha nagyon fáj neki, de nem nyávog, akkor az van amit ő szeretne, ennyi az egész.

De ha nyávog, nincs választása.

2013. márc. 18. 21:31
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Kihúzom a szelepet és visszacsomagolom a szekrénybe :D
2013. jún. 18. 17:30
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Mióta fogamzásgátlót szed azóta nincs vele semmi baj ha megjön neki, előtte meg hisztis lett, de csak előtte 1-2 nappal meg az első 2 nap, sírt, dühöngött hirtelen és mindenen megsértődött
2013. júl. 7. 12:27
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Asszonyallat felenk kussol, plusz a ilyenkor mindig mehet a seggböl szajba.
2014. jan. 7. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Én van olyan, hogy nagyon jól tűröm semmi baj nem hisztizek. De van olyan, hogy kibírhatatlan vagyok és hisztizek össze vissza. Miután kihisztiztem magam mindig megkérdezem a pasimat, hogy én nem viselem el magam, hát ő hogy tud, erre mindig az a válasz, hogy "biztos amiatt az SZ betűs szó miatt" :D Szóval ilyenkor minden tiszteletem az övé :) 21/L
2014. márc. 11. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Tévhit, hogyha megvan, a nők hisztisek. Ha a páromnak szóvá teszek bármit, hogy valami nem tetszik, egyből az a válasz, hogy na mi van, megjött?

Lehet, hogy inkább meg kéne hallgatni a barátnőtöket, nem ilyen hülyeségekre fogni a dolgokat.

Nekem semmi bajom olyankor, sőt még a szexet is jobban kívánom.

2015. márc. 11. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!