Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti meg szoktátok nézni egymás punciját, mellét pl. öltözésnél, wc-n vagy egyébb helyen? Barátnőtökét?
Mi vagyok én? leszbikus? :/
Max a haját, arcát, alakját, ruháját, az összhatást, h felmérjem a konkurenciát. De a többi nem nagyon érdekel.
#4, nem, nem ugyanolyan minden punci. Egyébként én azért odapillantok. Szépnek tartom a nőket is, de amúgy a férfiak érdekelnek. :)
Ja, és azt nem egészen értem, hogy a WC-n hogy lehetne megnézni. Azért közös WC-fülke szerintem még nem létezik a közös öltöző mintájára. :)
24/1
Egyszer a legjobb barátnőmmel elmentünk úszodába .
Amikor levetköztünk(nem volt rajtunk kívül senki se az öltözöbe) na szóval amikor levetköztünk egymásra néztünk és elkezdtünk smárolni és még kinyaltuk egymást.
Nagyon jó volt utána mert az ujját használta ...
Aztán bejött a csaj úszómester akiről kiderült hogy lezbi .
Meglátott minket és megkérdezte csatlakozhatna-e.Mi igent mondtunk . Aztán rájöttem h leszbi vagyok. A barátnőmmel azóta is boldog szexkapcsolatban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!