Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elbírjátok a barátnőtöket? Ő hány kiló?
Figyelt kérdés
Vagy kérdezhetném úgy is, hogy max. hány kilós lányt bírnátok el?2012. aug. 31. 00:52
2/16 anonim válasza:
jaj :D erről egy vicc jut az eszembe :)
megy a házaspár a határ felé, megkérdezi a férj a határőrt, hogy át lehet-e vinni 100 kg aranyat a szomszéd országba.. azt mondja a határőr, hogy nem.. férj a feleségnek: akkor lehet kiszállni aranyom :DDD
3/16 anonim válasza:
Én elbírok 80 kilót,de nem szeretnék ilyen nehéz barátnőt..16/F
4/16 anonim válasza:
max 60 kilóst bírnék el :D (13/F, 59-60 kg)
5/16 anonim válasza:
A barátom folyamatosan emelget:D én kb.50kg vagyok..ő meg kondizik szóval elég sokat elbír:D
6/16 anonim válasza:
Én ducifan vagyok, emellé pedig erős, szóval.. 70-80kg-ig bőven. A kis mai vézna trendi srácoktól ilyent meg fölösleges kérdezni.. Két teszkósszatyor' aztán van a bajaba...' :D
7/16 anonim válasza:
Persze! Leeresztve, összehajtva cca. félkiló!
8/16 Rat Poison válasza:
Töki, megelőztél a kérdés feltételében. Oly régóta érlelődött már a tudatom mélyén...:D
De akkor ezek szerint válhatok még részesévé egy hagyományos, meghitt nászútnak. 60 kiló a kutyát sem tartja vissza. Jó ezzel tisztában lenni.
9/16 anonim válasza:
fogalmam sincs hány kiló, mert harapófogóval se lehet kiszedni belőle :D emelgetni nem szoktam, de ha lovagol azt simán elbírom XD
10/16 anonim válasza:
Igen, elbírom, úgy kb. 120kg-ig, persze nem sokáig ebben a méretben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!