Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elbírjátok a barátnőtöket? Ő hány kiló?
Figyelt kérdés
Vagy kérdezhetném úgy is, hogy max. hány kilós lányt bírnátok el?2012. aug. 31. 00:52
12/16 anonim válasza:
az "elbírás"nál szerintem nem arra gondol a kérdező, hogy fel tudjuk-e emelni a padlóról 1-5cm magasságig, nem szex közben dobálni, meg ilyenek.
Kérdésre válaszolva, és álló helyzetben felteszem a nyakamba az 55kilós hugom :D
13/16 anonim válasza:
Az én barátom elbír, de mondjuk érthető is, hiszen sajnos csak 43kg vagyok. :/:)
14/16 anonim válasza:
ajjaaj:D 157 cm és 43 kg 16 évesen szóval nem mondhatni nehéznek:DDDD
15/16 anonim válasza:
Az én barátom is elbír, de nem igazán szeretem ha emelget mert félek hogy nehéz vagyok bár azt mondja nem. 55 kg/ 14L
16/16 anonim válasza:
Engem elbír a barátom, 44 kiló vagyok, 160 cmhez, szóval nagyon simán elbír:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!