Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hogyan lehet titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogyan lehet titeket idegesiteni? Bosszúból persze.

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác,beleszerettem,de kár volt. Osztálytársak vagyunk,tudom h tetszek neki,mégsem kellek neki.Mindig csak mondja h jajj,de meg hogy jöjjünk össze stb...mégsem csinál semmit.Ez baromiraidegesit és már nagyon elegem van h csak így játszadozik velem.

Ötletek,hogyan tegyem féltékennyé?Mit csináljak h fájjon neki h lásson?Szóval remélem értitek mit akarok :D

BOSSZÚT...

Egy nagyon mérges lány.

2012. dec. 8. 12:41
1 2 3
 11/21 Fke ***** válasza:
Nem mentél el két kört futni...
2012. dec. 8. 13:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Én már sok mindent tettem a kapcsolatunk érdekében,de vannak azért dolgok amiket neki kéne megtennie.Pedig nem kispályás,volt már barátnõje.De komolyan lehetséges h megijedt vagy az ő szavaival élve ennyire lassú.És várja a sült galambot?
2012. dec. 8. 13:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Ilyen gyors voltam :D
2012. dec. 8. 13:06
 14/21 anonim ***** válasza:

1. Higgadj le! A méreg, a hirtelen indulat rossz tanácsadó!

2. Barátkozz másik pasival! Ha látni fogja a sikeres, boldog, mondom BOLDOG kapcsolatodat akkor majd megbánja amit elszalasztott. Ha mégsem, akkor viszont nem kár érte, ne bánd!

2012. dec. 8. 13:18
 15/21 A kérdező kommentje:

Sok fiúval jóban vagyok az osztályban is, és az egyikre akirõl tudja h tetszem neki és udvarol,arra féltékeny és mindig vele cukkol.

Ezért senki értem :S

2012. dec. 8. 13:31
 16/21 A kérdező kommentje:
*ezért sem értem. Bocsi
2012. dec. 8. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Aludj rá egyet, másnak délre kitisztul a buksid. ;)

Mindenesetre emlékezz a mondásra: a hara(N)g rossz tanácsadó. ;-)

2012. dec. 8. 20:29
 18/21 anonim válasza:

esetleg van olyan osztálytársad fiú aki utálja?

mert ha igen akkor megjátszhatnátok hogy ti együtt vagytok meg valami kapcsolat alakul azzal biztos tuti siker:DDD

amugy nem értem hogy miért nem értenek veled egyet én egyetértek veled ha egy fiú ilyet csinálna velem én nem tudom mit csinálnák vele:DDDD

DE NE FOGADD MEG A TANÁCSOMAT MERT HA ILYET CSINÁLSZ LEHET HOGY ROSSZABB LESZ.(de végülis te tudod de ha rosszabb lett és nem is törödik már veled akkor ne gyere nekem panaszkodni ÚGYHOGY JÓL FONTOLD MEG.)

2012. dec. 9. 14:55
 19/21 A kérdező kommentje:
Kössz a tippet xDD egy kicsit lightosabbra gondoltam...de van egy srác,ugye akivel folyton cukkol...majd vele hirtelen kedvesebb leszek..de nem használt se az alvás se a futás...hú ez nagyon idegesítő..de csak azért mert megszerettem :S csak annyit szeretnék h én legyek az akiért odavan...és holnap hétfõ...és még mindig nem kaptam ötletet...mármint h hogyan húzzam fel ..
2012. dec. 9. 16:09
 20/21 anonim válasza:

próbáltad már a fordított sziologíát?

mert az elég hatásos :D

2012. dec. 10. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!