Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan lehet titeket idegesiteni? Bosszúból persze.
Szóval van egy srác,beleszerettem,de kár volt. Osztálytársak vagyunk,tudom h tetszek neki,mégsem kellek neki.Mindig csak mondja h jajj,de meg hogy jöjjünk össze stb...mégsem csinál semmit.Ez baromiraidegesit és már nagyon elegem van h csak így játszadozik velem.
Ötletek,hogyan tegyem féltékennyé?Mit csináljak h fájjon neki h lásson?Szóval remélem értitek mit akarok :D
BOSSZÚT...
Egy nagyon mérges lány.
1. Higgadj le! A méreg, a hirtelen indulat rossz tanácsadó!
2. Barátkozz másik pasival! Ha látni fogja a sikeres, boldog, mondom BOLDOG kapcsolatodat akkor majd megbánja amit elszalasztott. Ha mégsem, akkor viszont nem kár érte, ne bánd!
Sok fiúval jóban vagyok az osztályban is, és az egyikre akirõl tudja h tetszem neki és udvarol,arra féltékeny és mindig vele cukkol.
Ezért senki értem :S
Aludj rá egyet, másnak délre kitisztul a buksid. ;)
Mindenesetre emlékezz a mondásra: a hara(N)g rossz tanácsadó. ;-)
esetleg van olyan osztálytársad fiú aki utálja?
mert ha igen akkor megjátszhatnátok hogy ti együtt vagytok meg valami kapcsolat alakul azzal biztos tuti siker:DDD
amugy nem értem hogy miért nem értenek veled egyet én egyetértek veled ha egy fiú ilyet csinálna velem én nem tudom mit csinálnák vele:DDDD
DE NE FOGADD MEG A TANÁCSOMAT MERT HA ILYET CSINÁLSZ LEHET HOGY ROSSZABB LESZ.(de végülis te tudod de ha rosszabb lett és nem is törödik már veled akkor ne gyere nekem panaszkodni ÚGYHOGY JÓL FONTOLD MEG.)
próbáltad már a fordított sziologíát?
mert az elég hatásos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!