Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan lehet titeket idegesiteni? Bosszúból persze.
Szóval van egy srác,beleszerettem,de kár volt. Osztálytársak vagyunk,tudom h tetszek neki,mégsem kellek neki.Mindig csak mondja h jajj,de meg hogy jöjjünk össze stb...mégsem csinál semmit.Ez baromiraidegesit és már nagyon elegem van h csak így játszadozik velem.
Ötletek,hogyan tegyem féltékennyé?Mit csináljak h fájjon neki h lásson?Szóval remélem értitek mit akarok :D
BOSSZÚT...
Egy nagyon mérges lány.
A rosszindulat sose megoldás. A bosszú sem.
Ez esetben szó sincs jogos önvédelemről.
Önismeretedet ha jobban fejleszted, mint eddig, nagyon sokat fog segíteni számodra az életben, sikereidben (LELKI SIKEREIDBEN MINDENKÉPP ÉS AZ A KULCS!!), megéléseidben.
wtf
Nem tűnik gonoszn a srác, max hülye. Am meg nem látom a lényeget. Nem azrt fájlalod, hogy megcsalt/bántott/hazudott/etc. hanm ,hogy nem tesz semmit, hogy kapcsolat legyen.
Miért nem beszéled meg inkább vele hogy most akkor mi van?
hát akkor előbb higgadj le. Nem?
Hideg fejjel kell a problémákat kezelni.
1. A srác nem csinált semmi rosszat.
2. Most itt hisztizel...
3. Miért nem TE csinálsz valamit a kapcsolatért, ha ennyire kell?
De most komolyan. Tök kész vagy. Menj el fuss két kört, aztán gondold végig a szitut és majd utána lehet kérdezni.
Beszéltünk errõl és mindig azt mindja h akarja csak lassú,meg h örük ennek az egésznek de mégsem lép! És ezt meg nem értem...
Amúgy nem vagyok gonosz,csak most már betelt a pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!