Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton rámír, kezd idegesíten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton rámír, kezd idegesíteni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek nagyon tetszem. Ezért folyton írogat, ha fent vagyok facebookon vagy msn-en, vagy azt hiszi, hogy fent vagyok, csak rejtve, vagy reméli, hogy fent vagyok. Nem akarok udvariatlan lenni, meg több közös barátunk van, akiket ő régebb óta ismer, meg barátnak jó lenne, csak örülnék, ha nem kéne folyton csevegni vele. Mert hiába jelzem, hogy nem érek rá, más dolgom van, őt az nem érdekli. Hogyan mondjam meg neki finoman, hogy egy kicsit fogja vissza magát? Néha szívesen beszélgetek vele, de ne írjon rám naponta!
2012. máj. 12. 20:42
 1/3 ASOT ***** válasza:
100%

rossz hírem van!

beléd van zúgva! (de ezt te is tudod remélem)

Ha le akarod állítani akkor női szavakkal mondani szokás:

"aranyos vagy, kedves, de nem vagy az esetem"

ebből reméljük érteni fogja h nem kell neked, vagy lehet h olyan hülye lesz h még jobban fog teperni..

2012. máj. 12. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan, az előzővel értek egyet. Finoman is le lehet építeni valakit, pl így: kussósz g?ci!
2012. máj. 12. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

2. x"DDD Finoman :DD Hát ezen szakadok :DD

De az 1. van igaza nem vagy az esetem ;D

2012. máj. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!