Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus vagyok, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok, hogyan mondjam el otthon? Tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és egyre biztosabban érzem azt is, hogy nőként, egy másik nő mellett lehetek csak boldog, ergo leszbikus vagyok. Már évek óta sejtem, hogy túlsàgosan is kedvelem a nőket, de egy éve szerelmes is lettem, bàr nem volt ez viszonzott sajnos. Ellenben nagyon vágyom egy tartalmas, komoly kapcsolatra. Néhàny baràtnőmnek elmondtam az idén, hogy miként érzek és hogy lehet, hogy leszbikus vagyok...szerencsére támogatnak mindenben és nem pártoltak el mellőlem.

Bár azt vallom, hogy szerelem és szerelem között nincs különbség és a személy a fontos, nem pedig a biológiai nem, mégis saját magam elfogadása a legnagyobb kihívàs, azt hiszem. Mostanra viszont kezdek megbékélni.

Abban kérném a véleményeteket-segítségeteket, hogy Ti hogyan és mikor mondtátok el otthon a családnak, hogy mi a helyzet? Mert nem tudom, hogy csak mondjam el nekik amit érzek vagy várjak amíg lesz egy kapcsolatom amiben boldog vagyok és akkor valljak nekik, hogy lássák, minden rendben és a párommal szeretjük egymást? Vagy úgy nehezebb ismerkedni, hogy még titkolózom itthon? Ezeken gondolkodom és szeretnék olyanokkal beszélgetni, olyanoktól vàlaszokat kapni, akik hasonló helyzetben voltak màr vagy esetleg vannak.

2012. dec. 8. 01:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!!! :) Nem fogom elkapkodni a döntést! Zsazsa92 :) ... remélem megbékélnek majd a szüleid!
2012. dec. 9. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Én 17 voltam amikor összejöttem a mostani barátnőmmel. Már előtte is voltak, de semmi komoly. Tesóm (akkor volt 11) megtalált 1-2 félreérthető képet a gépemben. Nem ilyen szexképet, csak olyanokat, amiken még ő is látta, hogy több van köztünk mint barátság. Persze megmutatta édesanyánknak, aki ezzel várt amikor hazamentem... Elmondtam neki, hogy igen, ez van. Teljesen jól reagált, azt kérdezte, hogy miért nem mondtam el korábban? Azóta is együtt vagyunk, már együtt is élünk, minden szombaton megyünk édesanyámékhoz, szinte barátnők. Sokszor nélkülem mennek vásárolni, színházba, moziba. Apám rosszul reagált a dologra, de vele már évek óta nem tartom a kapcsolatot, egy másik dolog miatt. A barátnőm szülei úgy csinálnak, mintha a legjobb barátnője lennék, nem vesznek tudomást erről.

Mindketten csajosak vagyunk, senki nem mondja meg rólunk, hogy együtt vagyunk. Én 21 vagyok ő 23.

Sok sikert Neked! Inkább mondd el, ne várd meg míg rájönnek. Saját tapasztalat :)

2012. dec. 11. 12:10
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Ó 12-es! Irigyellek, de egyben gratulálok is.
2012. dec. 11. 13:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es, gratulálok én is! Örülök, hogy végülis jól alakult nálad. Jó volt olvasni. Remélem majd hasonlóan fognak reagálni nálam is itthon. Sok boldogságot kívánok Nektek! :)
2012. dec. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!