Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy baj ha kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lpeter87 kérdése:

Miért olyan nagy baj ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Én kövér vagyok de a keménykötésű fajta, szemüveges vagyok és egy betegség miatt eltorzult a hangom egy kicsit, ráadásul nem mondhatom magam pénzesnek sem sajnos elég sokszor anyagi gondokkal küzdök. Viszont több barátnőm is volt minden féle szép és kevésbé szép, barna szőke vörös fekete, magas alacsony,okos kevésbé eszes, és most is van egy magas barna szép feleségem és egy gyönyörű 4 éves kislányom. Na mindegy arra akarok kilyukadni, hogy mért van az, hogy egyes emberek nem bírják elviselni a látványom ? A múltkor is felszállok a villamosra és egy 18-19 körüli " kemény legény" (én 26 vagyok) egyszerűen odaszól, hogy "de ronda kövér disznó vagy !" ( mondjuk kapott tőlem egy akkora sallert, hogy legurult a villamosról de azt nem azért kapta amit mondot hanem azért mert milyen jogon szól be egy idegennek !) Több helyen hátrányosan megkülönböztetnek holott hiába van rajtam + 30-35 kiló még se mozgok sokkal lassaban és ügyetleneb sem vagyok egy picit fáradékonyabb vagyok de ennyi. Mi a véleményetek ? (172 cm, és 120 kiló vagyok)

2012. dec. 7. 21:11
1 2
 11/19 HalkHogen ***** válasza:
70%
Nem lenne.
2012. dec. 7. 23:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Bizony, hogy nem lenne én is rengeteget küszködtem mire a barátnőim elfogadtak így ahogy vagyok, és elhiheted nem a külsőmmel fogtam meg őket.
2012. dec. 7. 23:44
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

40,56 a tesstömeg indexed, ami azt jelenti, hogy rajtad kb. 40-45 kiló súlyfelesleg van. Az igényesség nem csak abból áll, hogy divatosan öltözöl és tiszta vagy, hanem abból is, hogy úgy nézel ki, mint egy férfi, nem úgy mint egy partra vetett bálna.

Most őszintén! Ha lehetőséged lenne rá, hogy holnap, amikor felkelsz 80 kiló legyél, kihagynád? Te tényleg így érzed magad jól és 40 kilóval karcsúbban boldogtalanabb lennél? Nem, nem vagy igénytelen, csak a külsőddel szemben támasztott igényeket jól lenyomta a lustaságod és az étvágyad.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy biztosan szeretnéd látni, ahogy a lányod felnő és gyerekei lesznek. Feltételezem nem ennyi a súlyod évek óta, hanem fokozatosan nő. Ha ezt is figyelembe vesszük, és nem lesz változás (miért is lenne), akkor nálad olyan nagy a magasvérnyomásnak, cukorbetegségnek, szívizom-infarktusnak, agyvérzésnek, tüdõbetegségeknek, daganatos betegségeknek a rizikója, hogy nem valószínű, hogy látni fogod az unokáidat.

2012. dec. 8. 00:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyszer már lefogytam amúgy mindössze 9,3 volt a test tömegindexem és jól is éreztem magam akkor, de nem a lustaságom miatt nem fogyok most le hanem mert reggel 6-kor elhúzok a tovább képzési tanfolyamomra fél kettőig onnan megyek dolgozni (gályázni) este 8 kilencig és hétvégén is dolgozok meg maszekolok ahol tudok akkor találj már nekem időt a gyúrásra, ha meg nem eszek rendesen akkor nem tudok odafigyelni az iskolában meg a munkahelyen, és nincsen pénzem ilyen hiper-szuper táplálék kiegészítókre meg fogyókurás nyavalyákra és arra sincs, hogy az asszony külön főzzön nekem. Akkor most, hogy fogyókúrázzak ?
2012. dec. 8. 00:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Ne fogyózz, csak egyél egészségesen és mozogj minden nap. Én már egy ideje áttértem a vega étrendre (de heti egyszer eszek húst, hogy ne őrüljek meg teljesen), plusz napi min 2 liter víz, cukrot kerülöm, bár karácsony alkalmából kivétel lesz, azután megint böjt. Na de a lényeg, hogy tényleg ügyelni kell rá mit eszik az ember, annyi kaja van, ami már szinte műanyag... szal ezt csak a jó közérzet kedvéért.

Amúgy az írásodból látszik, hogy határozott vagy és nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, úgyhogy biztosra veszem, hogy ezzel fogtad meg az eddigi barátnőidet:)

2012. dec. 8. 02:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Egyébként karácsony utánra terveztem, hogy egy kicsit azért formába hozom magam egy kicsit valahogyan, kemény lesz az biztos, de nem azért mert nekem így nem tetszik hanem mert újmunkátszeretnék a vizsgáim után a szakmámban és egy kicsit szeretnék előnyösebben kinézni.
2012. dec. 8. 08:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Hú de sok helyesírási hibával írtam. xD
2012. dec. 8. 09:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt lassan, de biztosan lehet, pl egyik barátnőm egész életében duci volt, 175 cm és 100kg-t is elérte, de olyan egy éve elkezdett rendszeresen tornázni, nem eszik semmi cukrosat, a szénhidrátot kiiktatta az étrendjéből (nem eszik kenyeret, de asszem a rizs még megengedett) vedeli az üres teákat és van eredmény. Egy év alatt olyan 13 kg-t fogyott és sokkal jobban érzi magát. Most már megszokta ezt az életstílust, úgyhogy szerintem még többet fog fogyni. De nem vonja meg magától néha a nehezebb kajákat, mert az tényleg nem jó, ha valaki kínozza magát a fogyókúrával.
2012. dec. 8. 13:51
 19/19 anonim válasza:
nem a kövérség a baj, hanem az hogy a kövérebbek gyakrabban szenvednek ojan problémákban mint a magass vérnyomás, cukorbetegség, rosszabb esetben szivroham. ha mozogsz egy keveset, egészségesebben étkezel, akk hidd el nem lessz baj. amugy a kérdésedre válaszolva : sz@rd le hogy mit mondanak. nem baj ha kövér vagy.
2014. jan. 4. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!