Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj ha kövér vagyok?
40,56 a tesstömeg indexed, ami azt jelenti, hogy rajtad kb. 40-45 kiló súlyfelesleg van. Az igényesség nem csak abból áll, hogy divatosan öltözöl és tiszta vagy, hanem abból is, hogy úgy nézel ki, mint egy férfi, nem úgy mint egy partra vetett bálna.
Most őszintén! Ha lehetőséged lenne rá, hogy holnap, amikor felkelsz 80 kiló legyél, kihagynád? Te tényleg így érzed magad jól és 40 kilóval karcsúbban boldogtalanabb lennél? Nem, nem vagy igénytelen, csak a külsőddel szemben támasztott igényeket jól lenyomta a lustaságod és az étvágyad.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy biztosan szeretnéd látni, ahogy a lányod felnő és gyerekei lesznek. Feltételezem nem ennyi a súlyod évek óta, hanem fokozatosan nő. Ha ezt is figyelembe vesszük, és nem lesz változás (miért is lenne), akkor nálad olyan nagy a magasvérnyomásnak, cukorbetegségnek, szívizom-infarktusnak, agyvérzésnek, tüdõbetegségeknek, daganatos betegségeknek a rizikója, hogy nem valószínű, hogy látni fogod az unokáidat.
Ne fogyózz, csak egyél egészségesen és mozogj minden nap. Én már egy ideje áttértem a vega étrendre (de heti egyszer eszek húst, hogy ne őrüljek meg teljesen), plusz napi min 2 liter víz, cukrot kerülöm, bár karácsony alkalmából kivétel lesz, azután megint böjt. Na de a lényeg, hogy tényleg ügyelni kell rá mit eszik az ember, annyi kaja van, ami már szinte műanyag... szal ezt csak a jó közérzet kedvéért.
Amúgy az írásodból látszik, hogy határozott vagy és nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, úgyhogy biztosra veszem, hogy ezzel fogtad meg az eddigi barátnőidet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!