Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Mit mondjak neki? A fontos információk lent!
Pozitív hozzál állás.. (Y) :DD
őő amúgy beszéltetek már fb-on?:D
mennyire laktok messze egymástól?
amúgy beszélgessetek sokaaat.. aztán felajánlhatod hogy elmehetnétek valahova.. úgy is itt a téli szünet (hál' istennek..)
Ha gondolod dobj üzit.. ;))
14l
Még nem írtunk egymásnaj :( Persze kicsit azért ismer, de messze lakunk, de az engem nem gátol!
Milyen Krisz?
Köszi az eddigi válaszokat!
Gondolom akkor egy évvel feljebb jár nálad, ha ő ballagott, és ti költöztetek. Ha jóban voltatok, akkor valami ilyesmit írj:
"Szia, hogy vagy? Csak rég beszéltünk, és kíváncsi vagyok, mi minden történt veled azóta, hogy nem láttalak. Milyen a gimi?"
Ha ismeritek egymást, nem fog furán ütni a kérdés, mesél majd, és később feldobhatod, hogy találkozzatok valamikor. Sok sikert! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!