Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja fontos vagyok neki, sokat jelentek a számára, kiemelt helyen vagyok az életében, akkor az jelentheti azt, hogy szerelmes belém? 19/L
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 00:40
1/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem feltétlenül jelenthet szerelmet,de lehetséges az is,hogy szerelmes beléd.De lehet ez egy mély szeretet,tisztelet feléd.Az biztos,hogy szíve minden szeretetével szeret,de azt így nem tudnám megállapítani,hogy ez szerelem-e:)
2/4 anonim válasza:
háát nem biztos. a kiemelt hely nem minden esetben az első és sok minden lehet fontos az életében. de bízzunk benne :)
3/4 anonim válasza:
Igen gondolom bejössz neki más külömben nem mondta volna neked
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Engem inkább kicsit aggasztana, ha úgy szeretne. :D
2011. júl. 21. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!