Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres ennyi huszonéves 10-15 évvel idősebb nőt?
Nembaj, a tiéd :D
Nekem nem szeretnek privit írni hálistennek. De volt olyan, hogy egy embertől 20 üzenetnyni anyázást kaptam :DDD
Folyt a könnyem a röhögéstől a végére :D
Szerintem a huszonéveseket is lehet kategorizálni.
Az egyik fele azért keresi, mert sok filmet látott amelyek a "MILF" fülecske alatt voltak megtalálhatóak.
A másik fele, ahová magamat is sorolnám azért részesíti elönyben idösebb Nök társaságát, mert egyszerüen jobb partnerek mindenben, mint a hamis elvárásokkal teli, rózsaszín ködben élö huszonéves lányok, azért lányok, mert nem Nök!
23/F
kerdezo!
ennyirte ertetlen nem lehetsz egyedul!!ki segit??
miert-miert?
mert egyben keresik a vigaszt,a tamaszt,nagyon sokszor egy megreto "Anyukat" egyszemelyben a szeretni tudo kedves mellett!!
mivel koztudott sajnos,hogy a legtobb szulo elveti,kitagadja a lanyat amint az megmondja....!
erted ezuttal?
ha igy se,keress egy kituno psych-t hatha segit!!-(28L-BI)
en 28 vagyok pasi, es nekem is tetszenek a 10-15evvel idősebb nők . Valahogy sokkal nőiesebbek mindentéren.... Ez kb nalam az utobbi pár evbe vettem észre . Persze tudom hosszutavon nem müködne kormiatt.
Viszont +5-7 ev az vallalhato ,azt se bánom ha egy ilyen koru nőtöl lenne gyerekem majd ,csak az értékrendünk legyen közel azonos mert 30 fölött is van zülött életü , akivel nyugis boldog élet elképzelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!