Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres ennyi huszonéves 10-15 évvel idősebb nőt?
Figyelt kérdés
10-ből 8 pasi, aki rámír 10-15 évvel fiatalabb nálam... Ha még 1-2 lenne, megérteném, de ez most valami új divat?2012. dec. 7. 15:31
151/167 anonim válasza:
Még jó, hogy a chat.hu-t nem a társadalom cenzurázza!
153/167 anonim válasza:
Na de ez tényleg így van. Egy érzékenyebb lelkű embernek elviselhetetlen, ha állandóan összesúgnak a háta mögött és olyan jelzőkkel illetik, amik egyáltalán nem igazak.
Én simán visszapofáznék, ha nekem beszólnának, de még nem volt rá példa. Az én párom 13 évvel idősebb nálam, meg ő a férfi és külsőleg sem tűnik fel, de ha fordítva lenne, én lennék a nő, hát nem tudom hányszoros ribancnak nyilvánítanának az emberek :D
155/167 anonim válasza:
Na látod, szégyellem bevallani, de soha nem kérdeztem.
:)))
156/167 A kérdező kommentje:
Ejnye, hát nem tudtad, hogy nem szabad kompromisszumokat kötni!? Összejönni egy olyan pasival, aki nem tud bográcsozni! Látszik, hogy fiatal vagy még! :D
2012. dec. 7. 23:01
158/167 anonim válasza:
Egyébként meg...a tiéd lassú tűzön főzi a tyúkot :D
159/167 A kérdező kommentje:
Az enyém?! :) Hol? Nem is tudtam, hogy az enyém! :D
Amúgy ezeknek a privátkodóknak a szájuk nagy, amióta az egyiknek elárultam, hogy transznemű vagyok, máris nem ír... :(
:D :D :D
2012. dec. 7. 23:06
160/167 anonim válasza:
Pedig amelyik bográcsozik az olyan "cuki", és tiszteletből még a kakastökepörköltött is megennék belőle! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!