Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres ennyi huszonéves 10-15 évvel idősebb nőt?
Figyelt kérdés
10-ből 8 pasi, aki rámír 10-15 évvel fiatalabb nálam... Ha még 1-2 lenne, megérteném, de ez most valami új divat?2012. dec. 7. 15:31
141/167 A kérdező kommentje:
# 138 hozzászólással mélységesen egyet kell értenem. :) Én sem értem, amit írok! :D
2012. dec. 7. 22:33
142/167 anonim válasza:
Én sem értem mit írok, már az első 3 után elvesztettem a fonalat. Viszont ezek szerint jól leplezem :D
143/167 anonim válasza:
Hát jóvanna, mindenki hulla fáradt, egész nap meló, takarítás, főzés.
Nem csodálom, hogy senki nem tudja mit ír :D
144/167 A kérdező kommentje:
Azért előre röhögök, amikor majd az elején kommentelő srácok visszanéznek...
2012. dec. 7. 22:37
145/167 anonim válasza:
#143 ez az igazi válasz az eredeti kérdésre. :P
146/167 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, én ma egy percet sem dolgoztam, viszont fél éjszaka szexcseteltem egy 20 évessel! :D (Vagy nem?! :D )
2012. dec. 7. 22:38
148/167 anonim válasza:
Akkor térjünk vissza az eredeti kérdésre.
A kérdezőnél a pont,mert ez divat manapság. Persze nem feleségnek akarnak idősebb nőt, csak menő a haverok előtt.
149/167 anonim válasza:
Fiatalabbat feleségnek akarnak?
150/167 anonim válasza:
Idővel. Vagy legalább párkapcsolatnak.
Viszont a hatalmas korkülönbséggel működő párkapcsolatokat, főleg ha a nő az idősebb a társadalom sem tolerálja.
Nem fogja paradicsommal megdobálni őket, de mindenki ítélkezni fog, akár kérdezik őket, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!