Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk ha egy lany szep akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ha egy lany szep akkor leszoljatok csak azert hogy megbantsatok?

Figyelt kérdés

Elkuldten egyszer itt a kepem embereknek annak a fele kb fiu volt.Es miutan elkuldtem olyan fszfej modon irtak vissza hogy szerintem "krva ronda vagy bocccs...." Meg "bekepzelt pcsa" pedig semmit nem beszeltem vele csak.kepet kuldten

Vagy vmi ilyesmi...ezt miert kell???

2012. dec. 7. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg lányok voltak..
2012. dec. 7. 14:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Mellette sokan irtak hogy nagyon szep vagyok szoval nem ertem ezeket...ti igen??
2012. dec. 7. 14:46
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
jaaaaa, azok a lanyok:DDDDD ok a gonoszak, és mindenkire irigyek, akik kicsit is jobbak mint ők.... tisztelet a kivételnek......
2012. dec. 7. 14:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Így láthatatlanba nem tudom mért mondtál. Hát talán nekem is elküldheted és akkor adok egy normális nem paraszt módon választ hogy szép vagy e vagy nem. Am meg sok paraszt van ebben az országban szerintem ne foglalkozz velük.

21/F

5/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibakert telefonrol irok....
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem. Nem szokásom bunkónak lenni.
2012. dec. 7. 14:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
vagy kis p.csök voltak:DD nekem elküldheted, majd megmondom a tutit:)
2012. dec. 7. 14:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom...lehet hogy csajok voltak
2012. dec. 7. 14:49
 9/15 A kérdező kommentje:

Aaaaaa en nem irik ra senkire mert nem latom a neved:))

Lehet hogy pont te szoltal le....

Nem akarok beegni

2012. dec. 7. 14:53
 10/15 anonim ***** válasza:
nekem van jobb dolgom, mint h beszólogassak másoknak.... de ahogy gondolod, segiteni akartam....
2012. dec. 7. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!