Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk ezt mert csinaljatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ezt mert csinaljatok?

Figyelt kérdés

Mert bsztok le ha nekem szamit a kulso??

Meg ha igenyes vagyok??

Most mert??kotelezo csunya fiuval osszejonni??Ha nem igy teszek akkor budos krva vagyok....Ezen az oldalon nem egyszer megkaptam mar ...

2012. dec. 6. 19:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De en csak azt nem,ertem hogy miert akarjak megszabni,hogy a masik mit tegyen,ugy hogy elotte ok kerdezik mennyire vagyok igenyes a pasik teren.Aztan meg en leszek lebaszzva ha megirom a valaszt...nagyon idegesito
2012. dec. 6. 19:28
 12/15 anonim ***** válasza:

ugyanazt,irod,kérdezőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

ba...ál,akivel,akarsz,kitérdekelllllllllllll

le..om,ha,csak,brad,pitekel,ba..ol,de,a,véleményem,

megvan......

2012. dec. 6. 19:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez egy csodalatosan ertelmes hozzaszolas volt.Nagyon szepen koszonom ezt a kimerito valaszt:)
2012. dec. 6. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan dolog,hogy akinek a külseje nem fog meg,az egyszerűen nem kell.Az már más tészta,hogy kinél milyen külső adottságokkal rendelkező egyén üti meg azt a bizonyos mércét.lehet,hogy aki nekem éppen megfelel külsőleg,az másnak már kevés.Ez nem azért van,mert válogatós vagy beképzelt vagyok,hanem azért,mert nyilván eltérő az igényszintem másokétól.Más kérdés,hogy rendelkezem egészséges önkritikával is,és ennek fényében keresgélem a hozzám illőt.

Mindezek után annyit tudnék mondani,hogy a kérdezőnek ebből a szemszögből nézve abszolút igaza van.Hiszen miért is kezdene bárki valaki olyannal,aki külsőre nem jön be Neki,ergo nem is vonzódik hozzá?Erőltetett menet.S most,mielőtt kapnám az ívet,leszögezem,hogy én például egy husis,alacsony,sebhelyes arcú,pattanásos csaj vagyok,de van párom,és tetszem Neki,mert ápolt vagyok,igényes,belsőleg pedig próbálok számára a legjobb lenni.Neki én megfelelek,én az ő szintjének megfelelő személy vagyok.Kár ezt tovább ragozni..Ennyi.

2012. dec. 6. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdés miért nincs törölve?
2012. dec. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!