Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegnek gondolnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegnek gondolnátok az unokahúgotokat, ha 23 éves létére nem volt még párja?

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó típus vagyok, meg elégedetlen magammal, önbizalom hiányos stb. Az unokanővérem meg mindig menő csaj volt : a buli középpontja, a pasik oda voltak érte, 22 évesen házasodott. Ő olyan igazi dögös csaj. És jóban vagyunk, de nem tudom lenéz-e engem, meg hogy betegesnek tart-e emiatt...
2012. dec. 5. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ismerős helyzet, habár annyira visszahúzódó én nem vagyok, de sehova nem járok el... "lustaság" vagy nem tudom minek lehetne nevezni. Még nem volt barátnőm :)Mindig van valami kifogás, hogy miért nem megyek sehova. De általában az emberek miatt. Diszkót nem szeretem, meg az ilyen bulikat sem ahol a k-rvák meg a nagy legények játszák magukat......
2012. dec. 5. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok és nem volt még barátnőm. :( Akkor most én is beteges vagyok?
2012. dec. 5. 21:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Amúgy annyira nem zavar engem a dolog. Vagyis persze jó lenne ha lenne valakim, de megvagyok így. Lett volna 2 srác a gimiben akik érdeklődtek utánam, de akkor szerelmes voltam egy kreténbe :D és csak a plátói szerelmem érdekelt.

Igen én másabb vagyok mint néhány velem egykorú, már csak az is most jutott eszembe, hogy 15 évesen mikor 9. osztályba jártam, már akkor a nagymenő csajok azt beszélték, hogy hány pasival feküdtek le, meg milyen pózokban stb. 16 évesen meg már hogy ki mit enged a pasijának...Én meg csak pislogtam. Azóta mindnek komoly kapcsolatuk van, 3-4 éve együtt vannak a párjaikkal, de az egyik úgy emlegeti a régi időket hogy "amikor még k*rvás voltam milyen durva dolgokat csináltam..." szóval ő is így emlékszik vissza magára...

2012. dec. 5. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!