Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegnek gondolnátok az unokahúgotokat, ha 23 éves létére nem volt még párja?
Amúgy annyira nem zavar engem a dolog. Vagyis persze jó lenne ha lenne valakim, de megvagyok így. Lett volna 2 srác a gimiben akik érdeklődtek utánam, de akkor szerelmes voltam egy kreténbe :D és csak a plátói szerelmem érdekelt.
Igen én másabb vagyok mint néhány velem egykorú, már csak az is most jutott eszembe, hogy 15 évesen mikor 9. osztályba jártam, már akkor a nagymenő csajok azt beszélték, hogy hány pasival feküdtek le, meg milyen pózokban stb. 16 évesen meg már hogy ki mit enged a pasijának...Én meg csak pislogtam. Azóta mindnek komoly kapcsolatuk van, 3-4 éve együtt vannak a párjaikkal, de az egyik úgy emlegeti a régi időket hogy "amikor még k*rvás voltam milyen durva dolgokat csináltam..." szóval ő is így emlékszik vissza magára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!