Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg egy ribanc lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy ribanc lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok. Régóta van egy baráti társaság, amiben benne vagyok. Zömében fiúk, az egyetlen lány én lennék. Az egyikük már régóta tetszett. Végül nyáron összejöttünk. Az első barátom... Minden olyan szép volt, csak ő túl gyorsan haladt. Végül azt mondta neki ez így nem jó, és maradjunk barátok. Engem ez eléggé megviselt, mert annyira féltem, hogy nem leszek elég jó neki, hogy azt hittem ez volt a baj. Büntettem magam, lefogytam 12 kilót. Idegből, nem direkt. Nehezen léptem túl rajta, nem beszéltünk kb. semennyit. Elkezdtem új cuccokat venni. 1 új cipőt, meg harisnyát... Elmentem koncertekre, ahol a srácok érdeklődtek irántam, ami nekem tiszta új volt, mert mindig kis láthatatlan egérke voltam. Kicsit kilábaltam a depiből. Kitaláltam, hogy legyen egy baráti buli, mert hiányoztak a HAVEROK. Nem ő, akivel összejöttem, a többiek. És meglepetésemre a srác elkezdett keresni. Hogy hogy vagyok, és hogy hiányzom neki. Nem tud elfelejteni... a bulin én továbbra is gyanútlanul voltam jelen. És megcsókolt. És én nem tudtam ellenállni. Mert újra éreztem, hogy mennyire szeretem. Nem feküdtem le vele, csak egész este smároltunk. Semmi több. El akarom neki mondani, hogy nem akarom hogy megint annyira összetörje a szívem. De a többi barátunk szerint egy ribanc vagyok. IGaz lenne? Nem akarok az lenni :(

2012. dec. 5. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezek béna kifogások, hagyd őket a pitsába. Nincs másik társaságod, akikkel néha összejártál? Én gyorsan leváltanám őket a helyedben, korlátolt f-szfej az összes.
2012. dec. 5. 19:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy egyáltalán mit jelent az, hogy ribanc? Ha jól látom, még nem szexeltél, és egy éven belül "elfogyasztottál" 2 pasit. Ez inkább egy ép, szolíd élet, nem pedig ribancság.

Az, hogy mások mit mondanak? Ha egy szolídabb csajnak összejön valami: akkor már ribanc. Ha szebb, mint ők, akkor is ribanc. Ha összejön valakivel: ribanc. Nem szabad sokat adni h*lyék véleményére.

De a pasival tényleg vigyázz!

2012. dec. 5. 20:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Ettől amit csináltál nem vagy az,de legközelebb azért öltözz fel normálisan :D
2012. dec. 6. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Àááá!!!! Szaftosabb szorit vártam :(

miért használsz ribanc szó aztán előjössza tündérmesével.

Miért nem lehet a kérdezőket pontozni???

2012. dec. 6. 12:14
 15/16 A kérdező kommentje:
A ribanc szót rám használták, és nagyon rosszul esett... Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondják rám.
2012. dec. 6. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Pontoztunk :D :D Amúgy én is szaftosabbat vártam :D
2012. dec. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!