Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis ribanc lennék? Miért vagyok ilyen?
Hát, ha be is látod, hogy az vagy és nem is akarsz ilyen lenni gondolom nem vagy az főleg, hogy szűz is vagy :)
Gondolom (remélem) nem öltözködsz ribancosan sem, szerintem (személyes vélemény) nem vagy az, ha jó csaj lennék én is szeretnék úgy is flörtölni, ha van barátom, de sajnos nincsenek olyan adottságaim :P :S
Próbáld visszafogni magad, ha van barátod max. flört, de csók tapi ne nagyon kerüljön szóba, ha nincs barátod akkor se kéne, smárolni többel, mert ha máso kfülébe jut vagy meglátják hát.. Nekik a véleményük.. :S
A pasid tud erről?
És a pasik akikkel smároltál, azoknak volt bnőjük?
Csak mert az egyik ismerősőm volt ilyen a kollégiumban. Volt pasija, és mindenkivel leállt flörtölni, pont úgy ahogy te. A kollégiumban már az összes csaj ott tartott, hogy ki nyírják ezt a csaj ismerősőmet. Ki utálták onnan.
Egyébként meg a hormonok irányítanak, de legalább megpróblász józan ésszel ellenállni. Meghát szeretsz a pasik körében a figyelem központjában lenni. Csak előfordulhat, hogy ez a kapcsolatodat tönkre teszi.
De ameddig tudsz, állj ellen az ilyen fajta késztetésnek. Csak akarat kérdése.
15.
És nem! Hanem feszes farmer, vagy minimum olyan, amelyik kiemeli a fenekem, és rövid, feszes topp, vagy póló,meg smink is! Magassarkút nem hordok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!