Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kis ribanc lennék? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis ribanc lennék? Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Van barátom, de ha buliban vagyok, nem nagyon bírom megállni, hogy pasizzak. Képes vagyok egy buliban több idegennel is smárolni, és élvezem, sőt, keresem a figyelmet. Ha buliban nem akar felszedni senki, már szarul vagyok. Most van barátom, szóval nem csinálom ezeket, de bazinagy a késztetés. Mindenkivel flörtölök, ott pasizok, ahol tudok. Nem tudom, miért van ez. (de még szűz vagyok)
2009. máj. 6. 19:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
95%
Valószínű fiatal vagy még. De én szégyelleném magam a helyedben és nem tudom,hogy tudsz a barátod szemébe nézni, miután megcsalod. Vagy legyél szingli és éld ki magad, vagy maradj a barátoddal, de akkor hűséggel. Attól,hogy csókolózol nem vagy ribanc, de szemét vagy,hogy átvered a barátodat. Hagyd ott ha nem bírod ki flört és pasizás nélkül, és úgy szórakozz!
2009. máj. 6. 19:35
 12/39 A kérdező kommentje:
Nem csalom meg! A mostani barátomat SOHA!!!! Egy régebbit. De annak oka volt!
2009. máj. 6. 19:36
 13/39 anonim ***** válasza:
83%
Most még kis ribi, később MNK...
2009. máj. 6. 20:10
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nagyonis ismeros a kesztetes.... viszont ha olyan pasid van akit szeretsz,ellenallsz. nalam legalabbis mukodott. igaz h neha irto nehezen....

a florttel nincs semmi baj, az minden korulmenyek kozott jo es mehet. viszont a csokokkal vigyazz. neha nekem is nagyon jon h megcsokoljak 1 vonzo idegent, de a baratom miatt nem teszem.

nem ismerlek, de az ilyesmi tobb dologbol ered a tapasztalatom szerint:

1. a fiuk koreben alapbol jobban erzed magad. ez nem feltetlenul jelenti azt h fiusan oltozkodsz, viselkedsz. egyszeruen jobban egyezel veluk, tobb fiu baratod van.

2. mindenkinek meg akarsz felelni, mindenkinek tetszeni akarsz. nem szereted ha haragosaid vannak. ez nem baj, de neha lehetetlen mindenkinek megfelelni na meg az embernek jo ha van 1 kis gerince.

3. nem vagy magabiztos, a szuleid hanyagoltak, stb es tobb szeretetre van szukseged.

4. az a tipusu ember vagy aki imad a tarsasag kozeppontja lenni, aki folyton fontosnak es csodaltnak kell erezze magat.

ezek kozul egyik sem baj. mindenki szereti a baratsagos,kozvetlen embereket, ez a tulajdonsag az elet sok teren jol johet. viszont igy tenyleg szuz-k****nak tunhetsz sok ember szemeben es 1 ido utan senki sem fogja elhinni rolad h szuz vagy. probald visszafogni magad, legalabb 1 buliban, 1 heten ne csokolozz tobb sraccal. tanulj meg nemet mondani es csak azokra hajts ra akik tenyleg bejonnek. a rossz hirnevet nagyon nehez, ha nem lehetetlen lemosni magadrol. a flort ok, a csok is de nem folyton es nem fuvel faval. legy igenyes masokkal es magaddal szemben egyarant es nem lesz gond.

2009. máj. 6. 20:17
 15/39 anonim ***** válasza:
67%
szerintem nem vagy ribi,csak kiakarod élni magad ,ami a te korodban normális.ha ribi lennél nem lennél még szűz. nyugi.ha jol esik csináld nyugodtan.15 évesen nem kell leragadni egy pasinál.
2009. máj. 6. 20:21
 16/39 anonim ***** válasza:
74%
Igen...Te egy kis ribanc vagy :D! Aki majd 5 év múlva senkinek nem fog kelleni emrt a fiuk megkomolyodnak, rendes csajt akarnak majd nem egy riherongyot akin mindenki atment.
2009. máj. 6. 20:29
 17/39 A kérdező kommentje:

Igazatok van! Az uccsó előtti válaszolónak nagyon köszi, hogy ilyen bőven válaszolt.

Am már sokan megkérdezik, hogy: Babám, te szűz vagy még? :S

2009. máj. 6. 20:29
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
vidd magaddal a barátodat..:D
2009. máj. 6. 20:34
 19/39 anonim ***** válasza:
82%

Van egy ilyen ismerősöm, úgyanígy viselkedett, akármennyire jófej, sokan csak egy ribancként kezelik. Ha híre megy a dolognak, te szívod meg, ahogy előttem is írták, nem gondolnak rád, hosszabb kapcsolat végett. Fogd vissza magad, esetleg járj kevesebbet bulizni, így kisebb a csábítás, könyebb ellenálni :) Sok sikert!

:)

2009. máj. 6. 20:44
 20/39 anonim ***** válasza:
94%
mert nem szereted a barátodat, fiatal vagy, nem akarlak megbántani, de ezt úgy hívják, hogy szűzk*rva.
2009. máj. 6. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!