Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B. Uzis fiúkon a rózsaszín póló?
Én imádom rajtuk (lány vagyok, 18) de sokak szerint ez nem normális, hanem b.uzis.
Nekem nagyon nagyon tetszenek és amikor mondom a páromnak vásárláskor hogy miért nem próbál fel egyet, jól állna, akkor általában azt mondja, hogy nem akar b.uzinak kinézni. Pedig tényleg jól állna neki:(
15:17 megint
Szerintetek? [link]
ahh, ez nagyon ott van!
na ez azért nem jön be:)
15:17-nek!
Arra próbálok rávilágítani, hogy a divat képlékeny és ötpercenként változik. Az a divat, amire azt mondják!!! Világhódító hadvezérként Marcus Antonius szavát nem vonta volna senki kétségbe, villámgyorsan és néma kussban rózsaszínbe borult volna a világ. :)))
nah ez az utolsó, igazad van!!!
ugyanezt akartam kérdezni, akkora nő ne hordjon kéket, feketét, szürkét mert az férfias?!
16:10 vagyok , mert egyes ferfiaknak es noknek nem tetszik a rozsaszin azert meg mas szeretheti .
lehet hogy egyik pasi a rozsaszinbe erzi jol magat masik meg a feketebe, az emberek nem egyformak es az a baj hogy nem tudjuk elfogadni egymast , na es ha valaki b*zi van aki nem tehet rolla mert igy mukodik az agya , gondolkozz el azon hogy te mit tennel ha b*zi lennel ? s ne mond h megolned magad vagy ilyen marhasagok mert nem tenned
Lehet,h egy kicsit az,de a b*zis fiúk helyesek... általában ;) Én szeretem rajtuk a rózsaszín pólót...
14\\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!