Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » B. Uzis fiúkon a rózsaszín póló?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B. Uzis fiúkon a rózsaszín póló?

Figyelt kérdés

Én imádom rajtuk (lány vagyok, 18) de sokak szerint ez nem normális, hanem b.uzis.

Nekem nagyon nagyon tetszenek és amikor mondom a páromnak vásárláskor hogy miért nem próbál fel egyet, jól állna, akkor általában azt mondja, hogy nem akar b.uzinak kinézni. Pedig tényleg jól állna neki:(

2009. aug. 19. 14:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

15:17 megint

Szerintetek? [link]

2009. aug. 19. 15:48
 22/37 A kérdező kommentje:

ahh, ez nagyon ott van!

na ez azért nem jön be:)

2009. aug. 19. 15:56
 23/37 anonim ***** válasza:
65%

15:17-nek!

Arra próbálok rávilágítani, hogy a divat képlékeny és ötpercenként változik. Az a divat, amire azt mondják!!! Világhódító hadvezérként Marcus Antonius szavát nem vonta volna senki kétségbe, villámgyorsan és néma kussban rózsaszínbe borult volna a világ. :)))

2009. aug. 19. 15:59
 24/37 anonim ***** válasza:
38%
a a pasikon a rozsaszin b*zis akkor a nokon a kek vagy a nem tudom milyen szin miert nem ferfias ?
2009. aug. 19. 16:10
 25/37 A kérdező kommentje:

nah ez az utolsó, igazad van!!!

ugyanezt akartam kérdezni, akkora nő ne hordjon kéket, feketét, szürkét mert az férfias?!

2009. aug. 19. 16:15
 26/37 anonim ***** válasza:
Az
2009. aug. 19. 16:30
 27/37 anonim ***** válasza:
55%

16:10 vagyok , mert egyes ferfiaknak es noknek nem tetszik a rozsaszin azert meg mas szeretheti .

lehet hogy egyik pasi a rozsaszinbe erzi jol magat masik meg a feketebe, az emberek nem egyformak es az a baj hogy nem tudjuk elfogadni egymast , na es ha valaki b*zi van aki nem tehet rolla mert igy mukodik az agya , gondolkozz el azon hogy te mit tennel ha b*zi lennel ? s ne mond h megolned magad vagy ilyen marhasagok mert nem tenned

2009. aug. 19. 16:36
 28/37 anonim ***** válasza:
7%

Lehet,h egy kicsit az,de a b*zis fiúk helyesek... általában ;) Én szeretem rajtuk a rózsaszín pólót...

14\\L

2009. aug. 19. 17:43
 29/37 anonim ***** válasza:
89%
Határozottan az.
2009. aug. 19. 18:02
 30/37 A kérdező kommentje:
ja, érdekelt volna hogy fiúk/lányok írják a véleményüket, csak kevesen írták, na most már mindegy. de ha írtok még írjátok azt is. köszi:)
2009. aug. 19. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!