Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » B. Uzis fiúkon a rózsaszín póló?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B. Uzis fiúkon a rózsaszín póló?

Figyelt kérdés

Én imádom rajtuk (lány vagyok, 18) de sokak szerint ez nem normális, hanem b.uzis.

Nekem nagyon nagyon tetszenek és amikor mondom a páromnak vásárláskor hogy miért nem próbál fel egyet, jól állna, akkor általában azt mondja, hogy nem akar b.uzinak kinézni. Pedig tényleg jól állna neki:(

2009. aug. 19. 14:41
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Érdekes vélemények...a harmadikkal értek csak egyet:)

Valki azt írta h feket punkos haj, 50 kiló, rózsaszín póló...na azért én sem az ilyenekre gondoltam mikor azt mondtam, szeretem.

2009. aug. 19. 15:06
 12/37 anonim ***** válasza:
53%
en szeretem a pasikon a rozsaszint , szerintem sem b*zis, van olyan akinek nagyon jol all foleg az olyan pasiknak akik szokek es kek szemuk van
2009. aug. 19. 15:07
 13/37 A kérdező kommentje:
nah pont ilyen a barátom, csak nem kék szem hanem zöldes, de nem fogja fel h jól állna neki nagyon nagyon nagyon.
2009. aug. 19. 15:12
 14/37 anonim ***** válasza:
78%
A póló az nem b*zis, csak az a fiú, aki felveszi.
2009. aug. 19. 15:17
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
ja, elég buuzis
2009. aug. 19. 15:18
 16/37 anonim ***** válasza:
67%
Nem tartom b.uzisnak, sőt a divat mai állása szerint kifejezetten férfias. De mint minden divatirányzat, egy év múlva már ez is a múlté. :) Pillanatnyilag sokkal jobban kiborít a sok csili-vili flitteres póló, főleg ha koponyákat és AC/DC feliratokat borítanak be vele... :(((
2009. aug. 19. 15:24
 17/37 anonim ***** válasza:
74%
Sokan azt mondják, hogy a rózsaszín a határozottság színe, de szerintem csak határozottan búzás.
2009. aug. 19. 15:29
 18/37 anonim ***** válasza:
90%

15:24!

A rózsaszín az szerintem elég erősen női szín azért. Nem hiszem, hogy férfias lenne. Például az ókori római/görög katonák férfiasak voltak. Most el tudnád képzelni őket, ahogy rózsaszín páncélban masíroznak? Inkább nevetséges.

15:17 voltam

2009. aug. 19. 15:34
 19/37 anonim ***** válasza:
48%

15:17-nek.

Azért írtam, hogy az uralkodó divatirányzat szerint férfias. Most kijelentették Milánóban meg Párizsban, hogy a rózsaszín férfias, ezért ez a szentírás. Ha jövőre újra buuzisnak nevezik, megint az lesz. Nekem ennek ellenére tetszik.

P.S.: Ha Marcus Antonius elrendelte volna, hogy rózsaszínben masírozzanak a katonák, az egész világ azt hordott volna. :)

2009. aug. 19. 15:41
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

15:41!

Ha Marcus Antonius elrendelte volna, hogy rózsaszínben masírozzanak a katonák, akkor másnap egy tóból halászták volna ki a hulláját. Szerintem. :)

A divatról meg egyéni véleményem: Ki nem sz*rik bele? :D

15:17 voltam megint

2009. aug. 19. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!