Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B. Uzis fiúkon a rózsaszín póló?
Én imádom rajtuk (lány vagyok, 18) de sokak szerint ez nem normális, hanem b.uzis.
Nekem nagyon nagyon tetszenek és amikor mondom a páromnak vásárláskor hogy miért nem próbál fel egyet, jól állna, akkor általában azt mondja, hogy nem akar b.uzinak kinézni. Pedig tényleg jól állna neki:(
Érdekes vélemények...a harmadikkal értek csak egyet:)
Valki azt írta h feket punkos haj, 50 kiló, rózsaszín póló...na azért én sem az ilyenekre gondoltam mikor azt mondtam, szeretem.
15:24!
A rózsaszín az szerintem elég erősen női szín azért. Nem hiszem, hogy férfias lenne. Például az ókori római/görög katonák férfiasak voltak. Most el tudnád képzelni őket, ahogy rózsaszín páncélban masíroznak? Inkább nevetséges.
15:17 voltam
15:17-nek.
Azért írtam, hogy az uralkodó divatirányzat szerint férfias. Most kijelentették Milánóban meg Párizsban, hogy a rózsaszín férfias, ezért ez a szentírás. Ha jövőre újra buuzisnak nevezik, megint az lesz. Nekem ennek ellenére tetszik.
P.S.: Ha Marcus Antonius elrendelte volna, hogy rózsaszínben masírozzanak a katonák, az egész világ azt hordott volna. :)
15:41!
Ha Marcus Antonius elrendelte volna, hogy rózsaszínben masírozzanak a katonák, akkor másnap egy tóból halászták volna ki a hulláját. Szerintem. :)
A divatról meg egyéni véleményem: Ki nem sz*rik bele? :D
15:17 voltam megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!