Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B. Uzis fiúkon a rózsaszín póló?
Én imádom rajtuk (lány vagyok, 18) de sokak szerint ez nem normális, hanem b.uzis.
Nekem nagyon nagyon tetszenek és amikor mondom a páromnak vásárláskor hogy miért nem próbál fel egyet, jól állna, akkor általában azt mondja, hogy nem akar b.uzinak kinézni. Pedig tényleg jól állna neki:(
Én ugy vagyok vele, hogy a piros felsö jól áll egy pasinak, de a RÓzsaszín, az b.uzis nagyon, FŐLEG a kihajtott gallér xD de az bármilyen szinű poloval k.ö.csögös..
Sansenoy
Nekem is tetszik, de igazából... Azért, ha jobban belegondolsz... Egy férfias férfi ne hordjon rózsaszínt. Önmagában legalábbis ne. A páromnak is van fehér alapon halványrózsaszín csíkos ingje, de egyszínű rózsaszín pólót nem tudnék elképzelni rajt, pedig fiatal, (24 éves) csinos srác. Egy pink, vagy élénkrózsaszín pólót vagy tényleg a homosexuálisok hordanak, vagy apuci elkényeztett h-lyegyerekei, akik nincsenek tisztában a sexualitásukkal. Nem tudom, hogy egy NŐNEK hogyan tetszhet egy nőies pasi.
L/20
igen,az. Ha meglátok egy olyat, mindig körültekintően elkezdem szaporázni a lépteimet, nehogy megdugjon.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!