Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki a kis melleket szereti?
Hát szerintem a nagy mindig jobb, aztán van egy határ, ami ha tul nagy akkor nem jó.
Szerintem ez a kis mell dolog úgy van, hogy ha van egy amúgy jó csaj, akinek jó az alakja, arcra szép, kedves, stb, akkor azon nem ront a kis mell, és sokan azt mondják, hogy jók a kis mellű csajok.
Aztán azt is el bírom képzelni, hogy van aki direkt a kisfiús testalkatra bukik... Meg pedofilok is vannak, szóval nem lehet ma már abszolút semmin meglepődni.
Egy szó mint száz, szerintem a nagy mell nőiesebb, vonzóbb, feltűnőbb, szóval jóóóó :) De egy kapcsolatban úgysem ez a lényeg, max akkor ha csak egy éjszakára kell a csaj.
20/F
Na, a 13:46-os vagyok.
Most már kezdek én is megnyugodni, látva ezt a sok kis mell preferáló kommentet. :)
ezt nem hiszem el...
MOst vigasztalásból irták kb a 20-ból 17 en hogy a kisci jobb??!!
Aakkor én már nem is kellek majd senkinek!!
Nekem nagyok és asokan hitték rá hogy szilikon de nem!
Akkor is szebb ahe gy nő nőies mintha egy deszka lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!