Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki a kis melleket szereti?
Nekem pl. nem súlyponti kérdés a mell mérete. Sőt jobban bejön a kisebb feszes formás, mint a nagy ráadásul néha lötty vagy szilikonnal fújt. Nekem a formás popsi és lábak a favorit.
Ez hasonló mesterségesen gerjesztett komplexus forrás, mint az "elég nagy a farkam" típusú kérdések tömege.
14:45
Nem szoktam neki "picsogni", mert nem vagyok egy hisztis fajta. Egyszerűen bánt,hogy mindenhol tökéletes nők vannak, és ezzel komplexust "gyártok be" magamnak. És attól félek,hogy nem vagyok elég jó a barátomnak. Nem bántom őt ezzel, mert nagyon szeretem, és ő is nagyon szeret és sosem veszekszünk, de engem bánt,hogy lehet jobbat is kaphatna nálam. Ez az én hülyeségem, ő sosem piszkál.
A nők mellénél is csak anyira fontos a méret, mint a férfiak micsodájánál ;)
Sztem nincs semmi baj velük, sőt, nekem természetesebbnek néz ki mint egyéb "extrasize" dinnyék. Kifejezetten a kicsik tetszenek, sőt még a deszkák is bejöhetnek :D komolyan
14.46. amiket a Tvben látsz, azok tipikusan olyan nők, akiket eg bizonyos rétegnek szánnak. a műnők, nagy mellekkel, ezeknek megvan a pasi megfelelőjük. akik csak gerjedni akarnak, azoknak ez a tipikus női ideáll.
te ne akarj olyan lenni, semmi értelme. nekem kis mellem van, nem pakolom ki egyáltalán, de mégis nagyon sokszor látom egy bizonyos férfikategórián, h majd kiesik a szemük, és én ezt kinem állhatom. autóm van, így nemsokszor érintkezek ismeretlen férfiakkal, deha mégis pl boltba, v kutyátsétáltatni megyek, igyekszem takarni azt a keveset is, ami van, mert utálom a kéjes, ott marad a szeme pasikat. és ismerem milyen az, amikor nem a szemembe néznek, hanem kicsit lejjebb...sztem örülj h a barátodnak tetszik a kis melled, mert hidd el, vannak ilyen férfiak. az én barátom sem szereti a nagyot, és eddig csak kismellű női voltak...vannak ilyenek, és jobban is jársz velük, mint egy olyannal, akivel úgy jössz össze h közben végig a melledhez beszél, és más kb nemis érdekli őt rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!