Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki a kis melleket szereti?

Figyelt kérdés
Páran azt mondták nekem, hogy mell-ügyben minden pasinak más az ízlése és van aki a kicsit szereti. nem azért kérdezem, mert nekem kicsik (azok) , de szerintem csak a nagy a nőies, nem?
2009. aug. 19. 14:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
95%

hát ha nem vagy deszka akkor ne aggódj kicsit sem

a barátnőmnek kicsi mellei vannak és ez nekem nagyon bejön. :)

2009. aug. 19. 14:14
 2/36 anonim ***** válasza:
93%
Igen létezik...
2009. aug. 19. 14:14
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Pl én is a kicsiket szeretem, de ugyanakkor legyen esztétikus vhogy álljon is :)
2009. aug. 19. 14:16
 4/36 anonim ***** válasza:
95%
énis a kicsiket szeretem, sztem sokkal nőiesebb egy szépen domborodó feszes, melltartó nélkül is gyönyörűen álló mell.
2009. aug. 19. 14:18
 5/36 anonim ***** válasza:
43%
harapdálnám a kicsi bimbóidat! :)
2009. aug. 19. 14:22
 6/36 anonim ***** válasza:
95%
én is a kicsit szeretem:D meg max a közepeset:D sztem kecsesebb is.D
 7/36 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút kismell-párti vagyok, életem legizgalmasabb szexpartnerének gyakorlatilag nem volt melle. Szóval a válasz: igen, létezik. Miért ne létezne? A nőiesség is olyan dolog, mint a "szexiség" (nemrég volt egy ilyen kérdés), inkább múlik a kisugárzáson, mint a külsőn.
 8/36 anonim ***** válasza:
75%

Azért érdekes,hogy itt majdnem minden férfi azt mondja,hogy "jobb a kicsi, mint a nagy". Aztán mégis mindenhol, a nagy mellű nők vannak..(TV, net, újság) és a férfiak nyálaznak rá, plusz haverokkal is megyünk valamerre,akkor is ha jön egy csúnya,de nagymellű lány,akkor egyből "húde jó nő" meg stb..És az összes férfi ideálnak nagy melle van. Akkor ez most mégis hogy van? Ezért nem hiszek én sem a barátomnak, amikor azt mondja, hogy szereti a melleimet.

Egy 21 éves, kis mellű lány.

2009. aug. 19. 14:36
 9/36 anonim ***** válasza:
66%
Inkább legyen kicsi, mint mű :) A kis mellek amúgy aranyosak, nekem jobban tetszenek, mint a nagyok. De a legjobb a közepes. Mondjuk ha lenne egy kedves, intelligens, de nagy mellű barátnőm, nem hagynám ott egy közepesért...
2009. aug. 19. 14:39
 10/36 anonim ***** válasza:
93%
Nem a méret a lényeg :D
2009. aug. 19. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!