Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi szerencsétlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi szerencsétlen, önsajnáltató ember, aki senkit se képes összeszedni magának, és csak panaszkodni tud?

Figyelt kérdés

Komolyan már annyira unom.

Pl. van egy barátnőm.Lassan 23éves,még SOHA nem volt még senkije.Szüz még,pedig már nagyon elvesztené.

Egyfolytába siránkozik,hogy nincs senkije.

Mindenhez negativan áll hozzá.Nem mosolyog.Már attól menekülnek a pasik szerintem ha ránéznek,olyan mogorva arckifejezéssel járkál a világba.

A külseje persze nem érdekli.Elhizott,állandóan eszik,az öltözködését le.zarja,az arca pattanásos,a bőre nem szép,de persze 0 smink,vagy egy normális frizura.Mert minek az,pedig sokat dobna rajta.

Úgy kell elrángatni mindenhová,de ha pl. elmegyünk szórakozni,ott is savanyú, unott fejjel ül,mert tuti nem tetszik neki valami.Pedig már mindent megtettem,hogy feldobjam és verjek belé egy kis életet.

Hiába próbálkoztam évekig mindennel,finoman hatni rá,hogy próbáljon meg nyitottabb,optimistább lenni,mosolyogni,változtatni a külsején,akármi,csak ő van megsértödve a végén.Azt hiszi magáról,hogy tökéletes és csak szerencsétlen pasi téren.Nem veszi észre,hogy csak ő tehet róla,hogy nincs senkije.

Ja ráadásul nagyon válogatós is,mindig a legjobb pasik kellenének neki.Nemegyszer volt,hogy egy átlagos kinézetü fiúnak tetszett,de ő visszautasitotta,mert nem elég helyes stb.Ja meg legyen a pasi gazdag is,legyen autója,vigye ide-oda stb.ezt is hallottam már tőle.

És ez csak egy példa volt,mert annyi ilyet látok élőbe,meg pl. ezen az oldalon..

És persze mindig a világ,meg a másik nem a hibás,a szánalmas,a romlott, a defektes...sose az illető csinál valamit rosszul.

Tudom én is jó s.emét vagyok,hogy most ilyeneket irtam a barátnőmről,de már annyira elegem van.Évek óta próbálkozom,meg sajnálom,de már ott vagyok,hogy az egészet belevágom a képébe.Bár szerintem az se érne semmit.

Most komolyan mit lehet vele még kezdeni?Sajnálom,hogy ilyen rosszul alakul az egész fiatalsága és egyre jobban befordul.Nem értem az ilyeneket és egyre jobban elegem van ebből az önsajnálatásból is. :S

2012. dec. 4. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem mindenki egyforma, van, akinek a kis lelki sérülés is nagy terhet jelent, mert pl. olyan az idegrendszere, vagy a családi nevelés is ráerősített erre stb. Szerintem nem lehet olyasmire redukálni ezt a kérdést, hogy valaki nem akar megváltozni. Vannak olyanok is, akik változnának, de nincs akaraterejük, vagy nem tudják, hogyan kell. Gondolj bele, ha mondjuk egész életeden keresztül azt mondogatják neked, hogy "bezzeg mások" stb. Egy idő után azt fogod érezni, hogy úgyse tudnál megváltozni, és nem is érdemes, hiszen eddig is mások voltak a jobbak, nem te, nem téged értékeltek. De ez csak egy példa volt. Számtalan oka lehet annak, hogy valaki miért nem változik. A negativitás ördögi kör, amiből marha nehéz kitörni. Aki nem élt át ilyen szituációt, az nem is tudja elképzelni. Ilyenkor teljesen más rugóra jár az agyad, mint egy "átlagos" embernél. Én is átmentem az öngyűlöleten, az undoron, mindenféle szorongásokon, azon, hogy senkivel se tudtam megbeszélni, ami nyomaszt. Szóval tudom, milyen helyzet ez. Az esetek többségében pedig sajnos valamiféle betegség is van a háttérben. Nem mindenki tudja túltenni magát csak úgy egyszerűen a dolgokon, mert nem olyan típus. Igen, a barátnődhöz hasonló emberek sok türelmet igényelnek, ez kétségtelen. Talán felajánlhatnád neki, hogy elkíséred egy pszichológushoz, szerintem nála is sokkal mélyebb problémák vannak, mint egy egyszerű "pesszimizmus".
2012. dec. 4. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért mert ez a legegyszerűbb! Gyártani a kifogásokat, ehhez nem kell semmi, csak ülni egy helyben és agyalni.

viszont a másik oldalhoz fel kellene állni a székből, és tenni az ember dolgát ami fárasztó.

2012. dec. 5. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!