Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket hogy lehet visszautasítani anélkül, hogy azonnal személyes sérelemnek vennétek a dolgot?
Szerencsére vagy sem, a szép lányok kategóriájába tartozom, tehát hódolókból nincs hiány a környezetemben. Gyakori, hogy csak látásból vagy még onnan sem ismert fiúk rám írnak, nincs-e kedvem beszélgetni vagy ismerkedni; ugyanígy az utcán is leszólítanak néha. Én ilyenkor kedvesen, de határozottan visszautasítom a lehetőséget: "Köszönöm a bókot, de nem szeretnék ismerkedni" vagy ilyesmi szöveggel.
Na mármost, sokat olvasom itt, ahogy panaszkodtok, hogy azok a gonosz lányok nem válaszolnak nektek vagy lekoppintanak az utcán és így lehetetlen felszedni egy csajt. Erre mondom, hogy én meg olyan típus vagyok, aki kapcsolat céljára csakis élőben ismerkedik és nem áll le tökismeretlenekkel sem az utcán számot cserélni.
Egyszerűen, nem szeretem, ha valami annyira erőltetett, hogy süt belőle, tulajdonképpen azért ismerkedünk, mert tetszem a srácnak és többet akar. Ez a jó szó: erőltetett.
Szóval: ti miért veszitek az ilyen dolgokat azonnal sérelemnek? Vagy most ezt így kezdjem el ecsetelni az utcán, nehogy megint mi legyünk a szemét r*bancok? :)
Előző, el nem tudom képzelni,hogy egy kutyának nem kellő lány ne csalódásként élné meg azt,hogy rá se köpnek. El nem tudom képzelni, hogy ez miatt ne lenne neki alsóbrendűségi komplexusa a többet zaklatott nemtársaihoz képest.
Egyszerűen aki vlaakinek nem kell, az alapvetően feltételezi elméből,hogy azért nem kellett,mert nem ért annyit, ami a színvonal lett volna. Kinek esik ez jól? Főleg olyanoknak, akik mindent próbálnak megtenni,hogy jók legyenek. Az meg az igazi arcrazuhanás ám! és igen, a nőnek épp valami magánéletbeli dilinyója van, aztán az miatt zavarja el, akkor a pali ugyanúgy nem fogja érteni, hogy mi más lehetett, csak megin annyi jön le neki, ohgy fos volt, közben nem biztos,hogy ez az ábra. Talán jobb, ha nem az elsutasítás idejével játszadozol, hanem a módjával. Ha megmondod őszintén,hogy nem ő a szar gané,hanem te vagy épp az elmeroggyant,hogy annyi csalódás után mondjuk nem mersz tőbbé nemi életet élni, és közeledbe engedni egy hímneműt sem, vagy félsz egyéb okoktol. Meg kell indokolni, hogy mé nem kell. Ennyi az egész. Így emészthetőbb a dolog.
18: "Férfiakkal jobb haverkodni, nőkkel meg szexelni kell."
Találó... nagyon találó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!