Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket hogy lehet visszautasítani anélkül, hogy azonnal személyes sérelemnek vennétek a dolgot?
Szerencsére vagy sem, a szép lányok kategóriájába tartozom, tehát hódolókból nincs hiány a környezetemben. Gyakori, hogy csak látásból vagy még onnan sem ismert fiúk rám írnak, nincs-e kedvem beszélgetni vagy ismerkedni; ugyanígy az utcán is leszólítanak néha. Én ilyenkor kedvesen, de határozottan visszautasítom a lehetőséget: "Köszönöm a bókot, de nem szeretnék ismerkedni" vagy ilyesmi szöveggel.
Na mármost, sokat olvasom itt, ahogy panaszkodtok, hogy azok a gonosz lányok nem válaszolnak nektek vagy lekoppintanak az utcán és így lehetetlen felszedni egy csajt. Erre mondom, hogy én meg olyan típus vagyok, aki kapcsolat céljára csakis élőben ismerkedik és nem áll le tökismeretlenekkel sem az utcán számot cserélni.
Egyszerűen, nem szeretem, ha valami annyira erőltetett, hogy süt belőle, tulajdonképpen azért ismerkedünk, mert tetszem a srácnak és többet akar. Ez a jó szó: erőltetett.
Szóval: ti miért veszitek az ilyen dolgokat azonnal sérelemnek? Vagy most ezt így kezdjem el ecsetelni az utcán, nehogy megint mi legyünk a szemét r*bancok? :)
"De lám: így sem voltak sosem problémáim kapcsolat terén..."
Ez a te nagy bajod. Fogalmad sincs, mit érezhet valaki, ha fiúból van, nincs sok barátja és rengeteg kudarcélmény érte már az élete során. Elkeserítő és akkor még nagyon enyhe kifejezést használtam.
Ezt a baráti társaság dolgot sem igazán értem. Csak azon belül lehet? Akiket én ismerek, azok közül a legtöbb lánynak vagy van barátja vagy pedig nem az esetem. Ezen esetben viszont tovább kell lépni és más lányok után nézni. És pontosan ez a baj, hogy te és más hasonló gondolkodású lányok ezt torpedózzátok meg ezzel a hozzáállással.
Az pedig, hogy nincsenek problémáid, nagyon egyszerű okra vezethető vissza. Te vagy a lány, mindenki utánad fut, nem neked kell mások után futnod.
Belegondoltatok már, hogy a kérdező ismerkedési módszere mennyi bajtól megkíméli? :D
Egyfajta szűrőt állít a lehetséges barátok/pasik elé, amin a csak szexre hajtó egyedek fenn akadnak. Csak olyannal jön össze, akit már ismer egy ideje, és barátok. Így nem fordulhat elő az, hogy a pasi csak meghúzza és ott hagyja, vagy szeretőként tartja, vagy később kiderül, hogy nem passzolnak.
A "Köszönöm a bókot, de nem szeretnék ismerkedni" meg jó szöveg, vagy csak simán "Köszönöm a bókot" és mész tovább.
Nem igazán értem mi bajotok van vele. És nekem is már előre tudom hogy ha ez a srác bepróbálkozik és elküldöm le leszek r@bancozva mert ne adj isten hűséges vagyok a páromhoz. Lehet hogy nem tudom milyen pasinak lenni és próbálkozni, de már rosszúl vagyok tőle hogy akármit mondok úgyis megbántom a kicsi kis lekét...
Én sem szeretek az utcán ismerkedni és nem szeretem ha vad idegenek közelednek felém ismekedési célból. Mindíg udvariasan és bormálisan viselkedek akkor mért én vagyok a gonosz?
"Csak olyannal jön össze, akit már ismer egy ideje, és barátok. Így nem fordulhat elő az, hogy a pasi csak meghúzza és ott hagyja, vagy szeretőként tartja, vagy később kiderül, hogy nem passzolnak."
Ez egyáltalán nem ettől függ. Senki nem kötelezi őt, hogy egy újonnan megismert fiúval azonnal le kelelne feküdnie. Szépen megismeri, összejönnek és utána mehet a szex is. ha valaki hosszan udvarol, akkor általában nem csak a szexre hajt.
A baráti társaság ellenben semmire nem jelent garanciát. Ismerek egy nőt, aki most válik. A férjét ő is egy baráti társaságban ismerte meg. Rövidre rá össze is házasodtak, mivel ő már nem húsz éves volt és szeretett volna már egy férjet magának. Hamarosan kiderült a fickóról, hogy szörnyen féltékeny és elviselhetetlen természetű. Teljesen bekorlátozta, egyedül még levegőt sem vehetett, valahányszor csak beszélt egy férfival, azonnal megkapta a fejmosást.Elmentek a Balatonra, végig ott ültek a nyaralóban, mert a pasas még azt is nehezményezte, ha a strandon mások megbámulták a nőt. (Elég jó az alakja és szép az arca is)
Szóval nem tartott valami sokáig
Szerintem sok lánynak fogalma sincs, sok, kívülről akátr jelentéktelennek tűnő fiúban milyen értékek rejtőznek belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!