Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom az egésztől, mit csináljak?
Figyelt kérdés
utálom a csókot, szerintem undorító amikor a két nyelv összeér... a szex gondolatától is rosszul leszek... fúúúúújfúúújfúúúj
mi lesz így? ez mindig így marad?
18L
2009. aug. 19. 11:15
11/15 anonim válasza:
ha lesz egy szerelmed, akiért mindent megtennél, hidd el, elmúlik, kívánni fogod őt minden porcikájával együtt:)
12/15 anonim válasza:
A szerelem velejárói pont azok a dolgok amiktől undorodsz. Lehet h még nem vagy elég érett az ilyesmire, sőt biztos. Majd változol az idő múlásával.
13/15 anonim válasza:
sztem ez megin vmi kamukérdés. sok itt az ilyen, és már baromira unalmasak
14/15 A kérdező kommentje:
mi az hogy kamukérdés?
2009. aug. 19. 14:12
15/15 anonim válasza:
Kamukérdés az hogy ha valaki olyan kérdést tesz föl amire tudja a választ, csak hülyíti az embereket, vagy pl az amikor csak kitalál egy történetet valaki és úgy teszi föl a kérdést, csak azért hogy provokálja az embereket és hogy minél több választ kapjon. De sztem ez nem kamukérdés. Ahogy előttem is írták, majd ha szerelmes leszel valakibe azzal semmi sem lesz undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!