Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ki szereti a duci vagy pocakos csajokat csajokat?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 21:11
12/22 anonim válasza:
Imádom őket, ők a nőideáljaim.
13/22 anonim válasza:
Szeretem az ilyen válaszolókat :)
14/22 anonim válasza:
Így kifejezetten nem, de van néhány ducinak is nevezhető csaj, aki nagyon is bejön a stílusa, személyisége miatt, illetve az arcuk is nagyon szép.
16/22 anonim válasza:
mit jelent az, hogy pocakos??? Egy nő akkortól kövér, hogy nagyobb a hasa, mint a melle...
Egyébként minden arányok kérdése, egy kellően felesleggel megáldott csaj szexi, egy túlsúlyos nem... Megfelel a válasz?
Nem, te tudom azt akarod hallani, hogy szép vagy, van esélyed, ismerkedj...
17/22 anonim válasza:
Attól függ mellé milyen alakja van meg hogy áll az a pocak és mekkora.
18/22 poiu válasza:
A duci (kicsit testes nőket) a legtöbb férfi szereti. A hasra hízó nőket nemigen, egyszerűen azért, mert hasra a férfiak híznak. Sajna, ez ilyen egyszerű: vastag comb, húsos far, sokaknak bejön. Fokhagyma fenék, pici mell, nagy pocak, senkinek.
19/22 anonim válasza:
Tévedsz. Pont teljesen bejön, kifejezetten tetszik a "fokhagyma fenék, kis mell nagy has" ha már így írtad körül. A nagy fenék nem vonz.
20/22 poiu válasza:
Én a nagy átlagról írtam, vannak kivételek. Szerencsére, mert így találhat mindenki párt magának. Ettől függetlenül nem jó ambíció hasra hízni, mert az a legegészségtelenebb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!