Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet férfi-férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet férfi-férfivel ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés

Férfi-férfi alatt értem azokat, akik tényleg férfiasak. A huszonéves korosztály, akik nem nyurgák, vékonyak, vasággyal együtt többet nyomnak 50-60 kg-nál, van rajtuk szőr és izom...

Nem akarok megsérteni senkit, aki éppen nem ebbe a kategóriába tartozik, illetve aki pont azt a típust szereti. De én konkrétan efféle férfiakkal szeretnék ismerkedni, akik azért persze nem kőparaszt vadbarmok, csak megjelenésre és viselkedésre, modorra férfiak (ez csak az én értelmezésemben kizárólagos, a többiek is nyilván férfiak, csak nekem spec ez a kategória tetszik).

Szóval, összefoglalva: hol találkozhatok "retro" férfias megjelenésű és viselkedésű huszonéves pasikkal?

2012. dec. 3. 20:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nyárig nem akarsz várna a szabadtéri helyekre, vagy a fesztiválokra.

Dürerben szoktak lenni például rockosabb bulik, mindenféle tribute zenekarokkal, vagy kisebb bandákkal. Gödörben is voltam már ilyen jellegű koncerten, de az a legegyszerűbb, ha elkezded nézni az általad kedvelt/ismert együttesek honlapjait, fb oldalait, hogy hol játszanak. Meg persze, hogy milyen helyekre tudod rábeszélni a barátnőidet, hogy veled tartsanak.

2012. dec. 3. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!