Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok a barátotoktól kérni, hogy masszírozgassa és puszilgassa meg a lábfejeteket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 10:29
1/12 anonim válasza:
LOL nekem nem kéne mondani, eljutnék arra a részre is magamtól, ha szép akkor perceket szánnék rá hogy kényeztessem. :D
2/12 anonim válasza:
Én csak szimplán odadugom a kezébe tévézés közbe, ezzel a mondattal " Nézd, itt van a lábam! " És már tudja is, mit kéne tennie.
3/12 A kérdező kommentje:
Kicsit szebben is megkérhetnéd...
2009. aug. 19. 10:42
4/12 anonim válasza:
Nem ...Jó lenne,de ha Ő ezt kéne csinálja veled Te is ugyanezt kéne vele ^^
Semmi pénzért nem puszilgatnám a barátnőim lábát >.<
5/12 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok amúgy és szeretem a lábakat. :)
2009. aug. 19. 10:58
7/12 anonim válasza:
na már megint egy burkolt lábfétish kérdés... kezd már unalmas lenni:(
8/12 anonim válasza:
nem ésmár baromira unalmas vagy a lábfétiseddel együtt és undorító is.
9/12 anonim válasza:
amikor maszirozom (nem előjáték,tényleges maszirozás) akkor persze,lábát is végig,egész napos ülőmunka után ráfér.Mivel ez mindig fürdés után van,ezért néha kap rá puszit is,és énis ugyanugy meg vagyok maszirozva
DE hogy abban mi a jó hogy egymás lábát nyalogatni,azt sose fogom megérteni...
22/L
10/12 anonim válasza:
nem szoktam kérni, de ha épp maszíroz mindig megmaszírozza a lábfejemet is (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!