Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok - mi a véleményetek a testemről? (KÉP)
Nyilván nekem is van véleményem magamról, de engem most kifejezetten női szemmel érdekel, úgy meg - még - nem tudok nézni.
1-10-es skálán értékelve, illetve kifejtve hogy mi tetszik - mi nem :) Örülök, ha a korotokat is megosztjátok.
Előre köszönök minden konstruktív kommentet!
Ursula: Akkor nem csak én vettem észre Fülünyúl próbálkozását :) Gyanítom a 0 pont is azért van, hogy sárba tiporja az önbecsülésem, ahonnan majd (fehér lovon :P) megment. Átláttunk a szitán :D
28-as: Nincs barátnőm. Amikor volt, azért "nem dobott volna ki az ágyból" - ahogy ő fogalmazta meg.
39-es: Saját testsúlyos edzés (egykezes fekvő, egylábas guggolás, kézenállásban fekvő, egykezes húzódzkodás) és kettlebell. Amúgy sportoktató vagyok - többek közt :)
A kondis nem vagyok dolgot azért írtam, mert ezekben a funkció a fontos, nem a külső (ellenben a testépítéssel). A külső csak a funkció (használat) eredménye, vagyis inkább mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!