Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok - mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok - mi a véleményetek a testemről? (KÉP)

Figyelt kérdés

Nyilván nekem is van véleményem magamról, de engem most kifejezetten női szemmel érdekel, úgy meg - még - nem tudok nézni.

1-10-es skálán értékelve, illetve kifejtve hogy mi tetszik - mi nem :) Örülök, ha a korotokat is megosztjátok.

Előre köszönök minden konstruktív kommentet!

2012. dec. 3. 16:36
1 2 3 4 5
 21/46 Fülünyúl ***** válasza:
#20: na jó, legyen jó napod, kiharcoltad hogy 1 pontra módosítsak. :D Amúgy a Hot or Not-ot (természetesen) felvásárolta idén áprilisban a Badoo, és most már nem csak szavazósdi, de összekapcsolt dolog a Badoo társkeresőjével és az egész facebook fiókoddal. Szóval ha oda szántad, felesleges volt levágnod a fejed róla.
2012. dec. 3. 17:01
 22/46 A kérdező kommentje:

Akkor azért nem találtam abban a formában :) Ráakadtam, de néztem, hogy ez már inkább társkereső és ennyit nem értek meg a vélemények, hogy most emiatt még +3 arcos képet feltöltsek, meg kitöltsek egy profilt (anélkül meg nem engedett véleményeket kérni). Mindig tanul valami újat az ember!

Ha sokat beszélgetünk, lehet még 2 pontos is leszek, akkor bontok egy pezsgőt :D

2012. dec. 3. 17:04
 23/46 Fülünyúl ***** válasza:
Kizárt, annál sokkal makacsabb vagyok. Tartsd csak meg a pezsgőt szilveszterre. :)
2012. dec. 3. 17:10
 24/46 anonim ***** válasza:
65%

Hm, szívesen hemperegnék veled!

SP voltam sziasztok!

2012. dec. 3. 17:19
 25/46 anonim ***** válasza:

Fülünyúl erősen flörtöl a kérdezővel, nem igazam van?! :) bocsi, ezt nem bírtam kihagyni

olyan 8,5, de csak mert nem látni az arcod, tízest meg csak hugh jackmannek adok :)

2012. dec. 3. 17:21
 26/46 anonim ***** válasza:
7
2012. dec. 3. 17:22
 27/46 anonim ***** válasza:
Én is úgy érzem, hogy ebből szerelem lesz :D
2012. dec. 3. 17:23
 28/46 anonim ***** válasza:
Nagyon szexis felsőtested van. Mondjuk 9 pont. :) Szerencsés a barátnőd. :)
2012. dec. 3. 17:28
 29/46 anonim ***** válasza:
30%

Lehet hogy ez a fulunyul valami ronda.dagadt 30as :d

Amugy kerdezo szerintem eleg szep tested van.Csuklyasra gyurhatnal picit de alapjaratob is jo formad van :)

18/l

2012. dec. 3. 17:34
 30/46 anonim ***** válasza:
29-es, Te is leszel 30 éves, kispunczi :DDD Ha tudnád, mivel tud többet egy 30-as nő, mint egy 18 éves...
2012. dec. 3. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!