Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok - mi a véleményetek a testemről? (KÉP)
Nyilván nekem is van véleményem magamról, de engem most kifejezetten női szemmel érdekel, úgy meg - még - nem tudok nézni.
1-10-es skálán értékelve, illetve kifejtve hogy mi tetszik - mi nem :) Örülök, ha a korotokat is megosztjátok.
Előre köszönök minden konstruktív kommentet!
Akkor azért nem találtam abban a formában :) Ráakadtam, de néztem, hogy ez már inkább társkereső és ennyit nem értek meg a vélemények, hogy most emiatt még +3 arcos képet feltöltsek, meg kitöltsek egy profilt (anélkül meg nem engedett véleményeket kérni). Mindig tanul valami újat az ember!
Ha sokat beszélgetünk, lehet még 2 pontos is leszek, akkor bontok egy pezsgőt :D
Hm, szívesen hemperegnék veled!
SP voltam sziasztok!
Fülünyúl erősen flörtöl a kérdezővel, nem igazam van?! :) bocsi, ezt nem bírtam kihagyni
olyan 8,5, de csak mert nem látni az arcod, tízest meg csak hugh jackmannek adok :)
Lehet hogy ez a fulunyul valami ronda.dagadt 30as :d
Amugy kerdezo szerintem eleg szep tested van.Csuklyasra gyurhatnal picit de alapjaratob is jo formad van :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!