Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok - mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok - mi a véleményetek a testemről? (KÉP)

Figyelt kérdés

Nyilván nekem is van véleményem magamról, de engem most kifejezetten női szemmel érdekel, úgy meg - még - nem tudok nézni.

1-10-es skálán értékelve, illetve kifejtve hogy mi tetszik - mi nem :) Örülök, ha a korotokat is megosztjátok.

Előre köszönök minden konstruktív kommentet!

2012. dec. 3. 16:36
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Hmmm, bár én a vékonyabb alkatot részesítem előnyben, de azért nem rossz.

7,5-8/10

2012. dec. 3. 16:40
 12/46 anonim ***** válasza:
erős 7-8. hány éves vagY?
2012. dec. 3. 16:42
 13/46 A kérdező kommentje:

Fülünyúl - fő a pozitivitás :) Feledékeny vagyok és még sosem írtam ki kérdést. De azért megtisztelsz azzal, hogy mennyi intelligenciát nézel ki belőlem.

8-as - mi rontja le az összképet?

Kittiiii: 25 éves vagyok.

2012. dec. 3. 16:44
 14/46 anonim ***** válasza:
82%

Jó ez a szigorúság a csajok részéről... :)

Élőben simán bemondanák a 10et (nem véletlenül).

2012. dec. 3. 16:45
 15/46 Fülünyúl ***** válasza:
53%
#13: Bár a nulla nem pozitív szám, de nem is negatív. Úgyhogy azért még nem negativizmus. Amúgy meg a többiek úgyis szépen felpontoznak mint látod, nem kell az én véleményem miatt besérülni. Csak egy aprócska vélemény vagyok a rengetegből. :)
2012. dec. 3. 16:49
 16/46 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarok megbántani egy alacsony fiút se, de nekem a magasok tetszenek, ez az összkép. De még így is 8-as, szóval nincs itt gond.
 17/46 lumyka ***** válasza:
öszinténszolva,fura h ilyen helyen kell feltedd a kérdést...de én nem tudok pontot adni egy fej nélküli testnek...lehet a test jo,ha szexközben mondjuk zsákot kell huzzak a fejére
 18/46 anonim ***** válasza:
Hat szerintem meg eleg jo.tested van :)
2012. dec. 3. 16:51
 19/46 anonim ***** válasza:
9-es simán, szép, kidolgozott izmaid vannak. Arra figyelj, hogy a trapéz felődet nyújtsd meg (fej hajlítva, oldalra döntve és azonos oldalra fordítva), mert nagyon feszesnek látszik!
2012. dec. 3. 16:53
 20/46 A kérdező kommentje:

Fülünyúl - Nem sérültem be, jót nevettem. Értem, hogy nem a te típusod - amúgy sem lehet mindenkinek tetszeni - de a nulla azért erős túlzás. Főleg egy 1-10-es skálán :D

16-os - nem tudom miből vetted le, hogy alacsony vagyok, mert nem vagyok az ;) Most minden paramétert nem írnék le (magasság, testsúly, cipőméret...), de kiscserkész becsület szavamra.

Lumyka - nem KELL hogy itt feltegyem. Fel akartam tenni. A fejem direkt lett levágva, nem szeretnék ismerősbe botlani így itt.

19-es - igen, ez részben a kép beállítása miatt van. De még így is feszesebb a kelleténél, sajnos sokat ülök (2. egyetememet csinálom) és ebből kifolyólag rengeteget kell dolgoznom a nyakam rehabilitációján...

Amúgy úgy tudom volt régen ilyen Hot or Not anonim oldal - nem tudjátok az él-e még és milyen linken? Nem sikerült megtalálnom, eredetileg oda postoltam volna.

2012. dec. 3. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!