Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok miert mondjatok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miert mondjatok azt hogy a penz nem szamit hogy van-e a pasinak?

Figyelt kérdés
En is csaj vagyok es bevallalom hogy nekem jobban bejon egy olyan srac akinek van penze es jol oltozik , divatos. De a legtobb csajnak ez jon be miert nem vallaljatok be? nem tudom az egesz baratnom is igy van ezzel ha hosszu ido utan de ugyis bevalottak. nem igaz az hogy megvetem azt akinek nincs annyi penze meg persze ha szerelmes vagyok bele akkor tenyleg nem szamit , de hogyha kene valasztani 2 pasi kozul aki egyforman tetszik egyiknek legyen penze masiknak ne akkor melyiket valasztanad?
2009. aug. 18. 20:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
37%
Na végre egy igazi nő, aki bevallja h k*va. Hiszen pénzzel megkapható.
2009. aug. 18. 22:48
 12/29 anonim ***** válasza:
70%

Van egy barátom, majdnem szerelem is lett belöle, no mindegy nem ez itt a lényeg, hanem:

4en vannak gyerekek, anyukájuk tartotta el őket, kevés pénzből. 3éve ismerem a srácot, és egyre jobb ember lett. tudta kárpótolni, hogy nincs pénze: humoros volt, kedves, és nagyon jó és tiszta ember!! *_* Nagyon szeretem őt, mint embert. Ha több pénze lenne, nem ilyen lenne! *_*

16/L

2009. aug. 18. 22:51
 13/29 A kérdező kommentje:
20 vagyok , nem 14 es ha nem kapok mas megoldast ott van az apucika vallalkozasa es majd atveszem , es nem megyek kurv@nak , mert van eleg rendes ember akinek van penze es nem igy banik a nokkel sem a csaladjaval , sajnalom h neked ezek a tapasztalataid a gazdagabb emberekkel , es hidd el hogy a gazdagsag nem ott kezdodik hogy markas ruhakba jrsz es van 3 jo autod meg egy nagy hazad es nyaron elmesz egy luxushelyre nyaralni ez csak a kozep reteg ... es ahol a legtobb ember el az a szegeny reteg es en sem modnom magam h kozep reteghez tartozom mert nem es ha kozgazdasznak tanulsz akkor tudod hogy hogyan van ez ja es nem vagyok kurv@ engem penzert nem igazan lehet megkapni :) hanem azt mondom hogy jo a penz ha van
2009. aug. 18. 22:52
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
de akkor se a személyéért fogod szeretni hanem a pénzéért...
2009. aug. 18. 22:55
 15/29 A kérdező kommentje:
es az egesz nonek kell a penz csak nem ismerik be es igen ha ugy veszed akkor az egesz no kurv@ csak felnek elismerni ennyi az egesz na jo meg vannak a szentlelkek az apacak
2009. aug. 18. 22:55
 16/29 anonim ***** válasza:
54%
Pfff Te idióta vagy...Miből gondolod hogy nem ismerjük be??Miért gondolod hogy te jobban tudod másoknál??ne te mondd már meg hogy én meg más nők mit vallunk be és mit nem??és ha tudni akarod azért sem kell pénzes hapsi mert nem akarom hogy eltartsanak!!!de te gondolom csak kicsit vagy elkényeztetve..a pénz nem minden de ezt sosem fogod felfogni a csökött kis pénzes agyaddal...
2009. aug. 18. 23:01
 17/29 A kérdező kommentje:
nem tenyleg nem minden a penz de hogy jobb egy hazassag hogyha szeretitek egymast es nincs penz vagy ha szeretitek egymast es van penz? ne mond nekem azt hogy nem kell penz mert a szeretet mindet kibir. a francokat bir ki mindent ha nincs pnez akkor jon a veszekedes es valas . persze a penz onmagaba nem boldogit de ha nincs akkor az boldogtalanit . es azert modndom mert eddig meg senki sem vallotta be hogy igenis jo az a kurv@ penz hogyha van , nem modnta senki , ja es bocs a kivetelnek aki picit maskent gondolkodik
2009. aug. 18. 23:25
 18/29 anonim ***** válasza:
69%

és az akit te fiatalon fogsz ki gazdagot, lehet,h szegényebb lesz mint az aki szegény most és lehet,h idő múltával gazdag lesz

hülye politikád van...

2009. aug. 18. 23:43
 19/29 anonim ***** válasza:
69%
akkor most megmondom a férjemnek, akit imádok, hogy elválok tőle és keresek vmi gazdag fószert, hátha még happy-bb leszek. Te tényleg idióta vagy. És még nagyon gyerek! Hiába vagy 20, a gondolkodásod mint egy 13 évesé.
2009. aug. 18. 23:44
 20/29 A kérdező kommentje:
ahh na hadjuk az egeszet a francba ti nem ertetek engem vagy lehet hogy nem jol irtam le mit akrok . nem azt modntam hogy csak nalam a gazdag emberek johetnek szamba hanme azt modnom hogy fontos a penz es igen a szegeny ember is kuzd hogy legyen penze es lehet hogy akinek van az nem fecserli el hanem vigyaz ra es gyarapitsa , es nincs gyerekes gondolkozasom hidd el csak amiert enm vagyunk 1 velemenyen azert meg nem gyerekes
2009. aug. 18. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!