Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek úgy is csak a külső számít, hogyan nézzek ki, hogy jó pasinak mondjatok?
Figyelj! Rám mondták már hogy jól nézek ki, mégis amikor el akartam hívni valahova egy lányt akkor nem akarj jönni, egy másiknak elmondták hogy bejön nekem de ő csak bunkózik.
Nem vagyok menő és gazdag se, ez a gond. Nincs sok haverom, kevesen ismernek.
jaja fogsz pár elítélést kapni a kérdésedért...
De támogatlak, mert a csúf igazság más mint amit rengetegen írogatnak itt..
Fésüld a szemedbe a zsíros hajadat,vegyél fel 5 számmal nagyobb farmert,és fogyjál le 35 kilóra!
Ez ma a trendi:)
Moss hajat időnként.
Fürödj minden nap.
Borotválkozz, de ha jól áll a kecskeszakáll, akkor azt meghagyhatod.
Ne melíroztasd be a hajad. Ne is fesd be.
Ne legyél kopasz (kivéve, ha kopaszodsz, mert arról nem te tehetsz).
Ne merd magad gyantáztatni sehol. (Kivéve: ha játék alkalmával ki szeretnéd próbálni, mi mindent élnek át a nők minden hónapban.)
Hogy konkrétumokat tudjak mondani, leírom, hogy nézett ki az, akit szerettem és hogy néz ki, akit most szeretek.
Az egyik: szőke, kopaszodó, szürke szemű, szemüveges, nálam jóval idősebb, nem túl szép arcú, de szép mosolyú, pocakos, picit alacsonyabb nálam.
A másik: barna, barna szemű, velem egykorú, arcra helyes, vékony (mostanra már felszedett egy kicsit), picit magasabb nálam.
A csajozással egyiküknek sem volt soha gondjuk, mindig találtak maguknak barátnőt előttem is, akivel pedig már vége, utánam is.
Eddig rájuk buktam a legjobban. Elégedett vagy?
"Járj el gyúrni, koxold szét az agyad, igyad a sok szart esetleg még szúrhatod is magad. Így mondjuk nem lesz több az IQ-d, mint egy zsák krumplinak, de legalább kockahasad lesz és tetszeni fogsz a csajoknak. -.-"
Hozzá tenném, hogy ha abbahagyod a cuccozást, talán kihullik a hajad, elsorvadnak a heréid és nőies lesz a hangod.
"Hozzá tenném, hogy ha abbahagyod a cuccozást, talán kihullik a hajad, elsorvadnak a heréid és nőies lesz a hangod."
Szörnyű,hogy ezeket te mind megtapasztaltad...
Pasizás és csajozás...hmm ez a 2 szó szerintem nem igazán hízelgő....
Figyelj, szerintem a külső nem, minden, mert lehetsz egy modell alkattal megáldott srác, ha a belső tulajdonságaid olyanok, hogyis mondjam, nem igazán a legjobbak.
De ha csak a külső tulajdonságot lehet mondani, én azt mondom, hogy kinek a pap és kinek a papné.
Ha mégis valami konkrétumot akarsz olvasni, én személy szerint ilyennek képzelem el a hercegem.:
- velem egyidős vagy pár évvel idősebb
- haja: rövid vagy max vállig érő barna/fekete/szőke
- szeme: kópés mosolyú barna/fekete/zöld/kék
- magasságra 180 körül
- testalkatilag meg átlagos
De ismételtem mondom, elsősorban a belső tulajdonságok számítanak.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!