Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy egy 30 évvel idősebb férfi felfigyeljen rám?
9-es válaszoló eléggé elgondolkodtatott
nem lehet, hogy gátlásos vagy a fiatalokkal, ezért "fanyalodsz" rá a bácsikra? szerintem nem sok minden kell, ha valahogy értésére adod, hogy bejön mint pasi, eszét eldobva fog utánad nyáladzani, nem sűrűn jut a nyugdíjas korúaknak friss pipihús (hacsak qrva gazdagok, mert akkor több is,m int amivel elbír)
Kérdező semmivel sem kell különbül bánni vele, mint egy fiatalabb férfivel. 30 éves elmúltál, tudod, hogy hogyan kell ezt csinálni.
Én jóval fiatalabb vagyok nálad, 8 évvel, de már én is tudom, profi módon :))) Szóval menni fog.
"Átlagon jóval felüli anyagi körülmények között él- de nem ez a lényeg."
ezt te sem mondod komolyan! ha kisnyugdíjas lenne, aki nyúlott melegítőben tengeti napjait, az orrát szörtyögve szívja, és egyetlen szórakozása tévéhíradó, már nem találnád olyan szexinek
Kedves 18.!
Olyan pasi, aki "nyúlott melegítőben tengeti napjait" és kb. egyetlen szórakozása a tv (sőt, ha az ember lányának "szerencséje" van, még a konyhapénzt is elissza...), szép számmal akad akár a 30-as, 40-es korosztályban is- és őket sem találom szexinek...
Nagyon sok idősebb férfi simán lekörözi a 30-as, 40-es korosztály-ez tény. Nem őket kell(ene) oltani, hanem el kellene gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!