Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúk/lányok gáz, ha egy lánynak szőrös a lába között, a nemi szerve? Mármint ha nem borotválja
Hát engem zavarna :S
Nem mondom hogy legyen teljesen csupasz, de azért ne legyen egy dzsungel sem.
17/F
Ebbe mégis mi a gáz? Az, hogy szőrs,nem azt jelenti, hogy két méteres dzsungel van, ami kilóg a bugyiból.
Ha normálisan karban van tartva, nem értem mégis mi benne a gáz.
Az epilálásról meg...epilálja az, aki írta. Megnézném közben a fejét....
Amúgy is. Ki látja? Jó esetben csak a párod. Akkor meg? Talán vele kellene megbeszélni, hogy zavarja-e vagy sem.
Sztem nem gáz. Mivel én lázadó tipus vagyok, nekem azért sem tetszik a sablonos csupaszság, uncsi, egyforma, szürke, stb. Érdekesebb ha szőrös, meg szexibb is, mivel mindenkinek más a szőrzete intim részen. Csupaszon meg mindenki egyforma, na attól senki nem egyedi, utálom ha vki nem egyedi, hanem szürke. De ez izlés kérdése, kinek mi jön be.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!